16 x Nieuwe Hotspots in Amsterdam

De nieuwe restaurants schieten in Amsterdam als paddenstoelen uit de grond en het is dan ook très difficile om tussen dit intense aanbod de bijzondere plekken te vinden. Het is de hoogste tijd voor een lijstje met de leukste, nieuwe hotspots in Amsterdam!

1. Bar Fisk, Eerste Sweelinckstraat 23
Nieuwe visbar in de Pijp met zalige cocktails, een gezellig terras en late-night-diningmogelijkheden! Israël meets Barcelona. Klik HIER voor mijn post over deze te gekke, nieuwe plek.
Bar Fisk Facebookpagina

2. The Avocado Show, Daniël Stalpertstraat 61
Een droom voor iedereen met een ‘lichte’ Instagramverslaving. Kunstwerkjes met als belangrijkste ingrediënt, hoe raad je het: de avocado. Klik HIER voor wat jaloersmakende Instagramkiekjes.
The Avocado Show Facebookpagina

3. Escobar, Eerste Sweelinckstraat 10
Deze gloednieuwe, Spaanse gastrobar, met een crimineel leuke naam en nóg leuker interieur is net geopend midden in de Pijp! Dit nieuwe concept van Ron Blauw is gevestigd in het oude badhuis.
Escobar Facebookpagina

4. I-Scream Waffle, Foodhallen, Bellamyplein 51
Finally over uit New York! Krokante gevouwen Egg Waffles met bolletjes ijs en bijzonder fotogenieke toppings! Instagramheaven, en ik beloof dat er ook wat engeltjes stiekem op je tong zullen piesen…
I-Scream Waffle Facebookpagina

5. Café Amoi, Kinkerstraat 53
G&T’s, Bintang-biertjes en heerlijk, authentiek, Indonesisch eten in een ultragezellig interieur. Goede plek voor een date. Wel even Smintjes meenemen voor de ‘l’eau de knoflook’, maar ach, die heb je allebei gegeten!
http://www.cafeamoi.nl/

6. Miss Louisa Coffee & Beignets, Nieuwezijds Voorburgwal
Bij deze counter kun je iedere dag vanaf 06:30 terecht voor je dagelijkse cafeïneshot en heerlijke, homemade beignets to go! Wordt het karamel, vanille, chocolade of bosvruchten?
Miss Louisa Coffee & Beignets

7. Wyers Bar & Restaurant – House Bar, Nieuwezijds Voorburgwal 5
Killer cocktails en American comfort food in het hart van de stad. Studio Modijefski, ook verantwoordelijk voor de kekke Kanarie Club in de Foodhallen, zorgde voor een bijzonder fijn interieur. House Bar heeft een eigen ingang aan de Nieuwezijds Voorburgwal!
Klik HIER voor de website.

8. Sticky Fingers, Amstelveenseweg 3
Heel veel roze, zoetigheid, popcorn en heerlijke koffie: dat is wat de klok slaat bij deze eco-patisserie in Zuid. Homemade & biologisch. Een ideale plek voor koffiedates!
http://www.stickyfingers.nl

9. Restaurant Zuid, Stadionweg 316-320
Nieuw adres van chef-kok Michiel van der Eerde, die ook verantwoordelijk is voor het succes van de Baut-serie en restaurant C: één van mijn lievelingsadressen in de stad!
Restaurant Zuid Facebookpagina

10. Mylk, Strawinskylaan 77
Heerlijke vegan ontbijt- en lunchopties op de Zuidas, maar vis en zuivel zijn ook beschikbaar voor de liefhebbers. Een hippe ‘porridge bar’ met plant-friendlycomfort food!
Mylk Facebookpagina

Kijk voor de rest van de lijst met de leukste nieuwe hostspots op www.littlewanderbook.com

Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!