Zo voorspel je je liefdesleven doormiddel van je handpalm

Wist je dat je je liefdesleven kunt voorspellen door simpelweg de lijnen op je hand te lezen? Zowel het verleden als de toekomst staan op jouw handen getekend. Zo moeilijk is voorspellen dus niet.

Om te beginnen strek je je dominante hand een aantal keer. Ik doe alles met rechts, dus ik strek mijn rechterhand. Daarna houd je je handpalmen naar boven met je vingers lichtjes gebogen.

Bestudeer vervolgens het gebied onder je pink in daglicht. Je ziet horizontale lijnen, verticale plooien en hele smalle lijnenjes die kris kras door elkaar heen zigzaggen. De horizontale lijnen noemt men de relatielijnen, ze representeren de band die je met anderen hebt voor de rest van je leven.

De meeste mensen zien tussen de een en vijf horizontale lijnen onder de pink. Je rechterhand laat zien wat voor een innige relaties er al geweest zijn en je linkerhand voorspelt de potentiële gevallen. De lengte, diepte en vorm van de lijn zegt iets over de aard van de relatie.

Bijvoorbeeld:

  • Een diepe, rechte lijn staat voor een intense en langdurige relatie. Als de lijn buitengewoon lang is, representeert deze jouw soulmate.
  • Een lijn met een vertakking aan de onderzijde staat voor een dominante of zelfs narcistische partner.
  • Een lijn die licht naar boven buigt staat voor een rijke of succesvolle partner.
  • Een lijn die uitloopt met meerdere lijntjes aan de onderkant (een soort van vork) wijst op een abrupt einde van de relatie.
  • Een lijn waarbij het lijkt alsof het twee lijnen zijn, staat voor het leven van gescheiden levens.

Er wordt gezegd dat de verticale lijnen die jouw relatielijnen kruisen, het aantal kinderen uit deze relatie betekenen.