Vier de liefde: in het Pulitzer hotel

Waarom wachten tot Valentijnsdag om met je lief iets speciaals te doen. Dan bedoel ik natuurlijk dat het bij ons het hele jaar door romantisch is. In September ben ik getrouwd met de liefste en knapste man van de wereld. Trouwen is een feestje maar ook ontiegelijk spannend. Het allermooiste aan een huwelijk is dat je de liefde viert met de liefde van je leven maar ook met alle anderen liefdes in jouw leven.

De dag vliegt voorbij! Opeens ben je getrouwd en voor je het weet ben je een maand verder. Dit soort momenten zijn júíst heel fijn om samen nog een keer de liefde te vieren. Dat deden wij in het Pulitzer hotel in Amsterdam. Nagenieten is minstens zo belangrijk als de voorbereiding want er is één groot verschil: alle spanning is weg. Romantiek staat gelijk aan ontspannen samenzijn en waar kan dat nou beter dan aan de Amsterdamse grachten.
pulitzer0
Het Pulitzer hotel is sinds de verbouwing mijn lievelingsplek. Er zijn verschillende grandioze suites waar het goed toeven is. De bruidssuite is de meest romantische kamer óóit en wij hebben heel wat hotellekes gezien. Het vrijstaande bad midden in de kamer, een enorm bed en een fijne mix pastelkleuren zorgen spontaan voor kriebels. Perfect om als vrouw over de drempel getild te worden.
jansz
Dit kan trouwens ook in de andere suites, die van ons was zo gigantisch dat manlief mij wel over drie drempels heen moest tillen! De living uitkijkend op de grachten is smaakvol ingericht met een lichtblauwe chaise longue en lila fauteuils, de gordijnen zijn eveneens in deze kleur. In de kitchenette staat de champagne al koud en bij binnenkomst bubbelen wij meteen een end weg! Niet gek toch? Deze kamer – eh drie kamers in één – lenen zich perfecto voor een romantische escape! Meer zien? Volg mij dan hier ook op Instagram!

Kamer boeken? Dat kan hier.