Tropical Escapes: wegdromen op de bank

Lieke Pijnappels van het inspirerende reisplatform Little Wanderbook schreef een boek. En wat voor een! Het is een boek om bij weg te dromen en plannen mee te maken. Want lockdown na lockdown, is het fijn om met voorpret bezig te zijn. One day, dan mogen we weer! Daarom zijn wij juist nú inspiratie aan het zoeken. Lekker knus op de bank: plaatjes kijken van prachtige zonbestemmingen.

Het boek Tropical Escapes van Lieke Pijnappels neemt je mee naar Vietnam of Australië. Naar Belize en de Dominicaanse Republiek. Je reist letterlijk met Lieke mee en beleeft haar mooiste momenten maar ze deelt ook tegenslagen. Handig want zo hoef jij vervelende vakantie kwaaltjes niet aan de lijven te ondervinden. Denk aan muggenbulten of oplichters. Een slimme meid is op haar reis voorbereid en niks is zo waardevol als tips van een ander.

Eigen foto’s

Uniek aan het boek van Lieke zijn de prachtige foto’s die ze zelf heeft gemaakt. Naast schrijven kan ze ook fotograferen en dat is te zien in het boek. Knap hoe ze de mooiste momenten vast legt! Sowieso knap van die multi getalenteerde vrouwen die het flikken om een boek te schrijven!

Voorpret

We benoemde het al even: voorpret is onmisbaar voor een verre reis. Er moeten dingen geregeld worden en een reisplan draagt enorm bij aan je geluksgevoel. Verzamel plaatjes, maak een lijstje met plekken die je wilt bezoeken en verdiep je in de mogelijkheden. Last but not least: laat ook ruimte voor spontaniteit zodat je je eigen verhaal kunt schrijven.

Je koopt het boek van Lieke hier