Te moe voor seks? Niet met deze tips!

Soms is de koek gewoon even op. Hoe aantrekkelijk je je partner ook vindt, je libido is ver te zoeken. De oorzaak is vaak duidelijk; stress en spanning. Maar hoe los je dit op? Wij geven je een paar simpele tips om je seks leven weer een boost te geven. 

We komen het allemaal wel eens tegen in onze relatie. Het rustige vaarwater… Heus niet erg! Maar het is natuurlijk wel belangrijk om intiem te blijven met elkaar. Met drukke schema’s, kinderen en stress kan dat er nog wel eens bij inschieten. Maar mis je het niet?

Als het antwoord ja is, dan wordt het tijd om de onderstaande tips in te gaan zetten:

Ga op tijd naar bed
Het is wetenschappelijk bewezen dat een mens beter functioneert wanneer hij of zij acht uur slaap heeft gehad. Stel je wekker gaat om 07:00 uur, dan hoor je dus eigenlijk om 23:00 uur te slapen. Geen ruimte voor sexy time dus als jij om 22:55 je bed in kruipt.

Zorg er dan ook voor dat je wat eerder samen onder de dekens kruipt. Zo hoeven jullie je niet te stressen dat je eventueel niet genoeg slaap zou krijgen en kunnen jullie beide genieten van een moment samen.

Slaap naakt
Blijkt super gezond te zijn, maar is ook nog eens goed voor je seks leven. Twee warme naakte lichamen die verstrengeld liggen in elkaar, doen meer met een mens dan een pyjama van vier lagen…

Voorspel voorspel voorspel
We weten (als het goed is) allemaal wat voorspel is. Maak er dan ook tijd voor! Vooral zoenen wordt vaak nog wel eens vergeten, terwijl dit een van dé manieren is om in the mood te komen. Wat ook altijd nog kan helpen, is elkaar een sensuele massage geven. R-Kelly op de achtergrond en bingo!

Ga shoppen
Wedden dat jij je met een nieuw lingerie setje weer helemaal femme fatale voelt?

Praat erover
Ben je gestresst of is er misschien iets in jullie relatie wat je dwars ligt? Praat erover met elkaar! Je partner kan niet lezen wat er mis is, als jij niets zegt. Dit geldt ook voor eventuele fantasieën die je op seksueel gebied kan hebben. Leg het eens voor, wie weet denkt hij/zij er precies hetzelfde over!

De 10 minuten regel
Je hebt hoofdpijn, je bent moe, je moet morgen vroeg op, je hebt stress. Herkenbaar? Tijd om je erover heen te zetten meid! Geef het eens 10 minuten de tijd. Vaak is dat de tijd die vrouwen nodig hebben om ‘de zin’ te creëren. Even lekker 10 minuten lang tongen, wedden dat jullie eindigen zonder kleren?

Geniet van seks wanneer het kan
Super drukke agenda? Plan je date! Oké misschien niet heel spontaan, maar dit hoeft zeker niet minder sexy te zijn. Samen toe leven naar het moment kan al het ideale voorspel zijn. Maar niet alleen een date night in plannen kan helpen. Een goed moment creëer je zelf. Dus als je vroeg naar bed moet, ga dan een uurtje eerder.

 

Lees ook: Deze Unicorn Dildo brengt jou tot een magisch hoogtepunt