Street Art Bar en Restaurant de Bajes, Amsterdam

Afgelopen maand opende het eerste Street Art restaurant in Amsterdam officieel de deuren: De Bajes. Het Rembrandtplein staat in Amsterdam bekend als een ‘toeristenplein’ en schreeuwde al lange tijd om vernieuwing. Daar is nu door de mannen achter ‘Bar & Bikkesement’ De Bajes gehoor aan gegeven.

De Bajes
De naam leent zich natuurlijk uitstekend voor woordgrappen als: ‘Gisteren in De Bajes gezeten’ en ‘Zie je in De Bajes’, maar naast deze jolijt, is er op Utrechtsestraat 11 ‘serieuze’ street art te bewonderen. Zo vind je hier werken van grote namen uit de scene als The London Police, D*Face, Ben Eine en Laser 3.14.
food
In deze bajes hoef je niet op een houtje te bijten. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Kies voor een anti-kater All Day Breakfast of een uitgebreide healthy lunch met superfoodsalades. Plof neer met bar bites & charcuterie of ga ‘levenslang’ dineren. Geniet van gerechten bereid onder leiding van chef-kok Niels van Halen, voorheen chef-kok van het Michelin-bekroonde restaurant De Hoefslag.
De Bajes 2
Kijk voor de rest van de post en meer beeldmateriaal op www.littlewanderbook.com

Foto’s interieur: Peter Baas.

Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!