Srprs.me: op reis naar een onbekende bestemming…

Hoe bereid je je voor op een reis naar een onbekende bestemming? Ik ben gewend om als een volmaakte dwangneuroot ieder boekje en elke website uit te kammen op zoek naar niet te missen plekjes en verborgen schatten van mijn bestemming. Vandaar ook deze website, zodat “niet volmaakte dwangneuroten”/ “normale” mensen, een hoop uitzoekwerk bespaard blijft. Maar dat kan nu dus niet.. ik ga namelijk op reis met Srprs.me!

Mijn vriendin heeft net een übervervelende periode achter de rug, met een nogal mislukt ex-vriendje en het leek mij een goed plan haar en mezelf te verrassen met een reisje naar de zon via Srprs.me. Het enige wat ik weet, is dat we naar een zonbestemming binnen Europa gaan! AAH!
5 dagen voor vertrek krijgen we de weersverwachting door via onze persoonlijke Srprs.me-pagina en het speculeren begint… We weten dat we om 09:00 op de luchthaven moeten zijn, we vliegen dus ongeveer rond 11-12 uur. We scannen de vertrekkende vluchten vanaf Schiphol. Malta, Zagreb, Boedapest… What will it be?!
Srprs.me 8
Waarschijnlijk iets met een strand, dus een aantal opties vallen af. Uiteindelijk weten we het zeker: we gaan naar Malta. Punt. We kunnen wel bij Astro-TV gaan werken, zo zeker zijn we van onze voorspelling. De voorpret is in alle hysterie uitgebroken. Flammie, mijn opblaasbare flamingo, kan niet wachten tot ie verschrompeld in mijn koffer mag.

2 dagen voor vertrek ontvangen we een kraskaart met onze bestemming en informatie die we pas na “het krasmoment” open mogen maken. Nog heeeeel even wachten. We besluiten pas te krassen op Schiphol!
Srprs.me 3
Bepakt en bezakt en met rode wangen van de spanning komen we aan bij de pop-up balie van Srprs.me op Schiphol. We gaan krassen! Wat is dit leuk! Met een Go-Pro op ons gericht, krassen we de vakjes op de kaart open en vullen de code in via onze Srprs.me-pagina. We gaan naar…..NERJA! We kijken elkaar vragend aan, nog lichtelijk gedesillusioneerd dat onze Astro-carrière niet doorgaat, maar vooral met de vraag: waar ligt Nerja? “Vlakbij Malaga, aan de zuidkust van Spanje,” roepen de Srprs.me-medewerkers enthousiast. Yes mensen, wij gaan naar de Costa del Sol!

Kijk voor de rest van de post op www.littlewanderbook.com

Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!