Sicilian summer bij restaurant 5&33 in Amsterdam

Vorig jaar vertoefde ik de zomer op Sicilië, dit jaar proef ik Sicilië bij mij om de hoek! Het restaurant 5&33, onderdeel van het Art’Otel heeft namelijk allemaal Italiaanse heerlijkheden op het menu staan. De chef Nadia weet precies wat ze creëert want ze is zelf een geboren en getogen Siciliaanse. Dat proef je.

5&33 is altijd een lekkere plek om te eten (DIE TRUFFELPASTA!) maar dit menu mag je zeker niet missen. Tijdens mijn vakantie op Sicilië ben ik een paar kilo aangekomen want MAN! Wat is het eten daar lekker en dit is nu gewoon in Nederland verkrijgbaar… vanuit het shared dining concept proef je allemaal Siciliaanse specialiteiten. Zo kun je kiezen uit tal van lekkere dingen.. wij aten romige burrata en vitello tonnato. Verder aubergine en huisgemaakte ravioli en twee zoete deserts. Het menu is tot 15 september te verkrijgen, mis het niet!

vitello tonato
5&33
food