Restaurant Meddens in Hilversum

Welja, moeten we nu met z’n allen naar Hilversum? Ja. Vinden wij. Want bij Meddens is het goed toeven en dat komt mede door het knappe interieur. Meddens werd, dat voorop gesteld, in een vreselijk mooi jasje gestoken. Bij binnenkomst zie je een gigantische bar met blauwe krukken op een mozaïeken vloer, aanlokkelijk voor een avond vreselijk barhangen! Dat zou kunnen, borrelen met snacks zoals garnalenkroketten en mosselen. Maar wil je echt goed uitpakken dan moet je bij Meddens borrelen én eten. Op verdieping numero twee (er zijn maar liefst drie verdiepingen) worden wij allervriendelijkst ontvangen en aan tafel geplaatst.

meddens

In het Gooi was er behoefte aan een restaurant als ‘Meddens’, fotogeniek met steengoed eten in brasserie-stijl. Er is lekker veel vis, je slurpt om te beginnen wat lekkere oesters weg en ook de kreeft is niet mis. Probeer ook de kreeften bisque, man! Wat zag die er goddelijk uit… wij hadden het genoegen om met een heurlijke combinatie van zalmtartaar, tonijntartaar met krokante avocado en een gepocheerd ei te beginnen. Daarna kregen we surf&turf op ons bord, je-weet-wel: stukje vlees stukje kreeft. Je kan mijn man niet blijer krijgen! Want thuis eten wij nu eenmaal niet zo vaak vlees.

surf & turf

Na deze gangen zit je best wel vol maar ach jongens, die cheesecake kan er ook nog wel bij. De avond is een grote tongstrelende proeverij van gerechten die je het liefst elke dag wilt eten. Kijk, dat past wel want Meddens is ook zo’n restaurant waar je vaker dan eens wilt eten. Gewoon omdat ik heel benieuwd ben naar die kreeften bisque, sea food spaghetti en talloze andere gerechten van de kaart. Hier gaan we heel snel weer terug!

meddens hilversum

Ga snel naar de website voor meer informatie of het menu.