Dit wil je: een reis winnen naar Washington, Londen en Amsterdam met ’s werelds bekendste bartender Mr Lyan

Update je uitjes wishlist en voeg een bezoek aan Super Lyan, de cocktailbar hartje Amsterdam. Dit jaar viert Mr Lyan alweer het 10-jarig jubileum en daarom biedt de internationale hotelgroep Lore Group één winnaar de kans om alle Lyan-bars ter wereld zelf te ervaren. Hiervoor kun je een unieke reis winnen naar Washington, Londen en Amsterdam.

In Amsterdam vind je de meest chique cocktailbars in Pulitzer Amsterdam en Kimpton De Witt. Plekken waar je uuuuuren lang kunt borrelen en mocht de portemonnee het toelaten, ook logeren. Staycations zoals tijdens de pandemie zou ik precies weer doen: aan het einde van de dag een cocktail drinken bij Pulitzer bar of Super Lyan, dan eten bij Jansz of Celia en een nachtje slapen in een stille stad. In de winter kunnen ochtendwandelingen door Amsterdam ook zo magisch zijn. Perfect voor een escape in eigen land. Alhoewel die reis naar Washington en Londen ook echt niet verkeerd klinkt.

Reis winnen naar Washington, Londen en Amsterdam

De winnaar van deze unieke winactie geniet van een dorstlessende reis samen met een geliefde of vriend naar Amsterdam, Londen en Washington DC om elke bar te bezoeken.

Hotelovernachtingen in Lore Group hotels in elke stad, inclusief ontbijt en diner, vluchten met British Airways en transfers worden allemaal gedekt.

Mr Lyan himself

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt de winnaar uitgenodigd voor drankjes in Super Lyan, Lyaness, Seed Library of Silver Lyan verzorgd door Mr Lyan himself, wiens echte naam Ryan Chetiyawardana is en die wordt beschouwd als ’s werelds bekendste bartender.

Hoe je mee doet? Nou door hier je gegevens achter te laten!

Dat kan tot en met 30 november.

Nieuw cocktailmenu

cocktail

Super Lyan heeft zich ook nog eens laten inspireren door de ever-changing seizoenen, en de magie die in deze periode naar de stad komt. Zo drink je er een St. Maarten’s Cosmo, een zoetzure cocktail met speculaas die haar inspiratie te danken heeft aan het jaarlijkse Sint-Maartenfeest of schuif je aan voor de Billy Bock, waar je je voor even in een bruin café waant met een drankje geïnspireerd op bock bier en rode bessen.