Paardenmeisjes hier wil je zijn: Longines Global Champions Tour of Valkenswaard

Vroeger was ik een paardenmeisje. En nog steeds vind ik paarden de mooiste en krachtigste dieren die er zijn. Niet zo verwonderlijk dat ik graag naar paardenshows kijk. Toen ik jong was mocht ik al mee op de VIP-tribune en nu, later, is dat nog steeds een feestje. Show jumping events zijn magisch en de Longines Global Champions Tour of Valkenswaard is op dit vlak de crème de la crème.

Het Europees epicentrum van paardensport Longines Tops International Arena is deze zomer gestart met een reeks van zes spectaculaire show jumping events in Valkenswaard, waar de beste springpaarden en -ruiters strijden om felbegeerde titels.

Het unieke complex van wereldklasse combineert modern design en technologie met traditionele waarden om zowel voor deelnemers, toeschouwers als VIP-gasten, van over de hele wereld, de perfecte omgeving te verzekeren.

Elite van de paardensport

Van 18 t/m 20 augustus is de elite van de paardensport in Valkenswaard te vinden. Tijdens dit weekend vol spanning en spectaculaire competitie zit je op het puntje van je stoel. Niet alleen de atletische vermogens van de paarden, maar ook de behendigheid van de ruiters speelt een grote rol in het behalen van de eindstreep.

Longines Global Champions Tour of Valkenswaard

Naast de belangrijke wedstrijden, is er ook ander vertier in de vorm van muziek, winkels, horeca en een entertainment programma. Paardenliefhebbers kunnen netwerken en toegewijde fokkers staan in de schijnwerpers. Handig als je nog een nieuw paard op stal zoekt!

Meer weten? Kijk dan hier.