Op zoek naar een kekke wintersportstek? In één van deze luxe chalets wil jij wel verblijven!

Jaarlijks gaan er duizenden Nederlanders op wintersportvakantie. Even een weekje sportief genieten van de prachtige, door sneeuw bedolven natuurgebieden met het gezin. Nederlandse wintersportgezinnen schijnen erg gehecht te zijn aan gebieden waar de familie al jarenlang komt. Prachtig hoor, zo’n traditie, maar laten we eerlijk zijn. Soms wil je gewoon iets nieuws proberen en ergens verblijven waar je nog nooit bent geweest. Voor iedereen die dat stadium inmiddels heeft bereikt, zijn er deze luxe chalets. Zeg nou zelf, jij wilt toch ook de koningin van zo’n winterpaleis zijn? Al is het maar voor één week.

Lees ook: Met deze ontbijttips sta jij in het vervolg gezond en stevig op de latten

Megève, Frankrijk
Chalet Angora is hypermodern en klassiek tegelijk. De houten plafonds, de grote hoeveelheid harige vloerkleden en kussens geven het chalet een toegankelijke, knusse uitstraling. Pluspuntje: het chalet heeft een eigen zwembad, jacuzzi en saunacomplex(je).

Les Cernier, Zwitserland
In Les Cernier, een dorpje vlakbij het bekende skigebied Villar, ligt Whitepod. Whitepod biedt naast een milieuvriendelijk hotel ook milieuvriendelijke chalets aan. Al interieur van het hotel en de chalets is van hergebruikt materiaal gemaakt. Daarnaast zijn de chalets van alle gemakken voorzien en is de omgeving adembenemend mooi.

Val d’Isère, Frankrijk
Chalet Sarire is een fenomenaal chalet dat van alle gemakken is voorzien. Het chalet is groot genoeg voor 12 tot 16 personen en is modern ingericht. Uiteraard heeft het chalet een eigen sauna én jacuzzi. De jacuzzi zit op het dakterras van het chalet, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het skigebied.

Lees ook: Wintersporters opgelet: er is een nieuwe trend gaande

Foto’s via