Onverwoestbare panties bestaan

We weten allemaal dat het frustrerend is als er weer een ladder in jouw panty verschijnt. Dit gebeurt ZO VAAK! Voor de zekerheid steek je altijd een extra panty in jouw tas en dat is volgens een bedrijf uit de UK niet meer nodig. Ze beloven onverwoestbare panties doordat ze hetzelfde materiaal gebruiken als in kogelvrije vesten. Just sayin.

Op de website beweert Sheerly Genius dat hun panties tien keer sterker zijn dan staal, licht in gewicht en getest tot vijftig draagbeurten. Ze claimen dat de vezels de sterkste en meeste duurzame zijn die er bestaan, verder zijn de panties vrij van chemicaliën, anti-bacterieel en zacht. Het klinkt té mooi om waar te zijn! Waar zit het ‘laddertje onder het gras’?

Ten eerste: de panties zijn nog niet verkrijgbaar, het bedrijf is bezig met een crowd funding campagne en verwacht dat de panties dit najaar verkocht gaan worden. Ten tweede: de prijs die je betaald is niet mis, ze worden verkocht voor 80 dollar. Voor panties! En dan is het nog maar de vraag of ze echt zo lang meegaan… ik kan je wel vertellen: die ladder is nóg verschrikkelijker als je weet dat je een flink bedrag wegpist.

Sheerly Genius pantyhose aren’t only indestructible, they have many more added benefits! Check it out?☝️??? . . . . #fashionstyle #sheerlygenius #pantyhose #girlboss #ultimatelifehack #fashionblogger #torontolife #dresses #spanx #wolford #wearcommando

Een bericht gedeeld door Sheerly Genius Pantyhose (@sheerlygenius) op