Koester de oester en vier verschillende versies met champagne

Even een oester naar binnen slurpen is een zalig moment. Oesters zijn er altijd als er wat te vieren valt, maar de oester zelf mag ook gevierd worden! De zilte zeevrucht is een delicatesse die je op verschillende manieren kunt bereiden. Pittig, sjiek met een kladje kaviaar of op de klassieke manier. Hoe je het ook went of keert, oesters smeken om een champagne-pairing en dat is precies wat je bij MR PORTER Steakhouse, Bar & Lounge krijgt.

Dat je bij MR PORTER het mooiste uitzicht over Amsterdam hebt, weten we. En dat je er zalig dineert ook. Alleen DIE oesters, op verfijnde manier bereid, mét de heerlijkste champagne. Dat is toch echt een fijn nieuwigheidje.

Oester en champagne

In de weekenden kun je op het zonnige dakterras neerstrijken voor Oysters & Champagne waarbij je wildste zomerfantasieën in vervulling gaan. Terwijl je naar de toppen van de gebouwen in Amsterdam tuurt, nip je aan een verkoelend glas bubbels en slurp je de oesters een voor een naar binnen.

Altijd iets te vieren!

Gun jezelf een feestelijk moment! Omdat je iets te vieren hebt, het zomer is of omdat je simpelweg een datenight hebt. De zomerzon is voor je het weet weer voorbij, trek je daarom even terug van de drukte, ergens hoog tussen de historische panden van het centrum van Amsterdam. MR PORTER is al jarenlang the place to be voor fijnproevers en bon vivants. En het zou zonde zijn als jij jezelf niet tot deze club toerekent! Want echt, het leven is leuker als je je af en toe onderdompelt in een unieke wereld .