Must-have: een biologisch afbreekbare yogalegging

Stel hè, je bent bewust bezig, wil minder kopen maar hebt toch een yogalegging nodig… dan heeft het Amerikaanse merk Aqua Vida fijn nieuws! Ze hebben namelijk biologisch afbreekbare en composteerbare leggings aan hun collectie toegevoegd!

De meeste mode is een regelrechte ramp voor het milieu, zelfs de yogapakjes waarin jij je zen voelt, zorgen vervuiling van deze aarde. Behalve de nieuwe lijn van Aqua Vida, gemaakt van het gepatenteerde Amni, een 100% recyclebaar garen. Dus als je broek versleten is, mag ‘ie weg en dan is er binnen drie jaar niks meer van over. Je hoeft niet bang te zijn dat je tijdens een yogales opeens zonder broek zit, het materiaal kan tegen een stootje en tegen zweet. Sterker nog: de garen zijn voorzien van een antibacteriële werking en een intelligente vochtopname. Win-win! Zo duurzaam was een kledingmerk nog nooit. Vooral omdat Aqua Vida behalve het produceren van kleding ook bezig is met het opruimen van de oceanen! Eens in de zoveel tijd gaan ze met een flink aantal vrijwillers de zee op om plastic uit het water te vissen. Alleen daarom al wil jij een yogabroek waarvan 1 cent wordt gedoneerd aan non-profit organisaties die onze zeeën schoonhouden.

Psst ?? we walk the walk. . Available on aquavida.com ? #makesomewaves

Een bericht gedeeld door Aqua Vida™ ➳ #makesomewaves (@aqua.vida) op

Last chance tomorrow to snag our Cyber Week special ~ 20% off plus a free beanie to keep your coconut cozy ❄️?❄️ . Buy a pair of our Biodegradable Flow Leggings, treat your body, treat your wallet, treat your planet. . Only on aquavida.com ~ use code CYBER ? link in bio . #makesomewaves with us ?

Een bericht gedeeld door Aqua Vida™ ➳ #makesomewaves (@aqua.vida) op