Eén jaar thuiswerken, MADE maakt er wat van

Thuiswerken. Voorlopig blijft het nog wel de norm. Of moeten we (ondanks dat we een haat-liefdeverhouding met de term hebben) zeggen de ‘next normal norm.’ Want vast en zeker dat, zodra we tante Corona hebben uitgezwaaid, je alsnog vaak uit bed rolt en in je thuiskantoor aanschuift. Over dit laatste willen we het met je hebben. Of beter gezegd, MADE wil dat. Ze hebben namelijk hun thuiswerkcollectie flink geüpgraded. Punt. 

Thuiswerken met oogappels van MADE

Mogen we het weer eens met je hebben over designerwebsite MADE.com? Begin dit jaar hebben ze een digitale rondvraag bij de thuiswerkers gemaakt. Wat bleek? Voor 17% van de thuiswerkers is het bed de werkplek, 14% werkt vanaf de bank. En de rest zit aan de keukentafel of heeft een geïmproviseerd thuiskantoor.

Nu kan het goed zijn dat je meer uit je thuiswerkplek wil halen. Aan MADE heb je een goeie. Ook team ‘M’ heeft namelijk een jaartje vanuit binnenshuis werken erop zitten en weet uit ervaring wat je dan nodig hebt. Hatsjikidee, daar is een compleet nieuwe collectie uit de pen komen rollen met alleen maar knap spul. Alles waar een dagje van 9 tot 5’en om vraagt. We noemen om-door-een-ringetje-te-halen bureaus en fluffy, fluwelen en rotan stoelen tot kantoor-aan-huis accessoires, ruimtebesparende opbergoplossingen, lampen, drinkglazen, mokken…afijn, alles dus.

MADE collectie thuiswerken

HELP! Mijn thuiswerkplek is een warboel

Knappe materialen is één. MADE doet er graag een designer schepje bovenop. Per slot van rekening zijn we lang niet allemaal interieurstylisten. Niet erg, is aan gedacht! Sinds een paar weekjes kan je namelijk persoonlijk stijladvies voor je thuiskantoor krijgen. Of je je thuiswerkplek nu in een verdomhoekje in de woonkamer hebt gecreëerd, je jezelf op de zolder hebt weggestopt of je er serieus werk van hebt gemaakt met een aparte kamer, de MADE-stylisten come to the rescue. Want waarom zelf uren bakkeleien en er maar niet uitkomen als er zoiets is als ‘schoenmaker blijf bij je leest.’ Vanuit je luie stoel een gratis afspraak maken, doe je hier. Langskomen in de Amsterdam Showroom kan ook. Hups, aan de slag!

 

 

MADE thuiswerkcollectie

De volledige thuiswerkcollectie van MADE bekijk je hier.