LuminAir is dé nieuwe high vibe skybar hartje Amsterdam

Eind juni 2023 opent LuminAir, The Bar Above Amsterdam, haar deuren waar iedereen terecht kan voor een hemelse ervaring. De skybar ken je misschien al als de de Skylounge, gelegen op de 11e verdieping van DoubleTree by Hilton. We kunnen alvast één ding verklappen: het magische uitzicht is hetzelfde gebleven, maar voor de rest waan je je in een compleet nieuw concept.

Met het adembenemende uitzicht over Amsterdam ontsnap je aan de drukte van het levendige Amsterdam.

LuminAir komt niet uit de lucht vallen

Over het nieuwe concept is goed nagedacht en alles is tot in detail uitgewerkt. Op hoogte brengt LuminAir je in creatieve sferen en worden de zintuigen geprikkeld met kunst, kleur en steeds veranderende luchten. King Kongs is verantwoordelijk voor het steeds veranderende canvas van kunst en licht waardoor je je in de wolken voelt. Terwijl er een DJ draait, geniet jij van de bijzondere sfeer, cocktails en bar bites.

dakterras

Een sublieme cocktailbar

Waar het interieur zo grondig wordt aangepakt, is ook het menu aan vernieuwing toe. Bij LuminAir draait het allemaal om de beste mixologie, met een signature Lumen Menu bestaande uit cocktails die zijn gecreëerd op basis van de intensiteit van licht en warmte. Het menu kenmerkt zich door een combinatie van vertrouwde smaken en vernieuwende technieken. Dit zou zomaar een van s’werelds beste cocktailbars kunnen worden!

luminair

De bar bites zijn perfect om te delen en in de keuken ligt de focus op zowel zero- of minimal waste-technieken als op lokale producten.

Privé-evenementen

Een partijtje geven? Dat kan zéker wel! De evenementenruimte van LuminAir, Eclipse, is ontworpen met exclusiviteit in het achterhoofd. Het is een privé-cocktailbar-lounge en -terras met een adembenemend uitzicht op de stad. Of je nu een decadent privéfeestje voor ogen hebt of een zakelijke presentatie, u roept, Luminair draait.