INK Hotel Amsterdam lanceert ‘Inspired by Her’

Op ‘International Woman’s Day’ mocht ik bij een inspirerend diner aanwezig zijn in het INK Hotel in Amsterdam. Op deze avond gaven drie inspirerende vrouwen het startschot van het MGallery-concept ‘Inspired be Her’. Hélène Jaeger-Defaix, Annelies Damen en Valentijn de Hingh waren aanwezig om hun knappe werk te tonen op culinair, artistiek en muzikaal gebied.

Zo is Jaeger-Defaix is eigenaar van meerdere wijngaarden in de Bourgogne met Premier Cru status. Haar biologische rode en witte wijnen en die wijnen zijn verrukkelijk! Uiteraard mochten wij een paar glazen proeven. De Nederlandse fotograaf Annelies Damen vertelde deze avond vol trots over haar reizen waar ze de mooiste foto’s maken, deze foto’s hangen in de lobby van het INK hotel. Valentijn de Hingh is een Nederlands model, columniste en DJ. Ze werd bekend door de documentaire Valentijn waarin de transitie van man naar vrouw negen jaar werd gevolgd. Na het diner draaide Valentijn fijne beats tijdens de borrel. Drie inspirerende vrouwen die de avond van alle gasten nóg mooier maken.

Inspired by Her
Al met al was het een inspirerende avond waarmee het concept ‘Inspired by Her’ werd gelanceerd. Het concept biedt service op maat voor de vrouwelijke gast. Vrouwen wil zich namelijk veilig voelen, gezond eten en genieten van een perfecte service. Nu denk je: dat willen mannen ook. Ja.. maar mannen eten graag een hamburger en kunnen zich hullen in een badjas op maat. Vrouwen willen misschien ook wel een badjas die past of slippers waar ze niet over struikelen. Dat is precies wat INK nu aanbiedt. In het hotel is zelfs een mogelijkheid om goede panty’s aan te schaffen of je nagels te lakken met een exclusieve INK lak.

0