Ideeën voor Valentijnsdag die niks kosten

Liefde mag je altijd vieren! Niet alleen op Valentijnsdag, ieder dag. Al is 14 februari natuurlijk een prima moment om weer eens tijd voor elkaar te maken. Om elkaar iets liefs te geven.

Want zeg eerlijk; hoe vaak geef jij een klein gebaar?

Grijp je kans op Valentijnsdag

Al is het met een klein briefje op zijn of haar kussen. Wil je wat anders? Dan zijn dit mooie ideeën!

Teder stukje muziek

Wellicht heb je het al voorbij zien komen, de ‘wie gun jij het meest tedere stukje?’ campagne van Milka met singer-songrapper Snelle. Milka heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren om lief te zijn voor elkaar en slaat de handen ineen met Snelle.

Voor de lancering van de campagne heeft de rapper speciaal het nummer ‘Kleine Moeite, Groot Gebaar’ met een bijpassende videoclip gemaakt. Nu komt het mooie: jij kunt een persoon opgeven die iets bijzonders heeft meegemaakt en die je daarom een teder gebaar gunt. De winnaar ontvangt een persoonlijke song voor een dierbare speciaal geschreven door Snelle. Karmapunten incoming in 3,2,1…..

Geef elkaar een massage

Niks zo fijn als een massage. Het creëert verbinding, zorgt voor ontspanning en maakt jullie beide zen. Er zijn verschillende manieren om iemand te masseren, met lotion, olie of zelfs hot stones.

madara

Gebruik bijvoorbeeld deze Deep Moisture Vitamin Oil van MÁDARA 

Om sfeer en romantiek te creëren tijdens de massage, zou je (geur) kaarsen kunnen branden en een fijne playlist aan kunnen zetten. Een van onze favoriete kaarsen is de – hoe toepasselijk – Oh L’Amore kaars van Aqua Di Parma. Echt een hartverwarmende geur die sensaties en warmte oproept.

aqua di parma

Geurkaars Acqua Di Parma 

Maak een knusse thuis bioscoop

Maak van de huiskamer een eigen bioscoop. Maak het donker, bedek de vloer met allerlei kussens en dekens, brand kaarsen en vergeet vooral de popcorn, cola en cocktails niet. Laat je lover jouw favoriete film zien om jou zo een beetje beter te leren kennen.

Romantische winter wandeling op Valentijnsdag

Tijdens corona was wandelen als date enorm populair. Niet gek ,want je komt tenminste echt tot een goed gesprek. Neem de liefde van je leven mee voor een frisse neus! Neem een thermoskan koffie of warme chocolademelk mee, of glühwijn! Je kan er ook een overnachting bij boeken voor een minivakantie in eigen land.