Hotel Maison Nabis Parijs

We hebben een nieuw hotel ontdekt in Parijs. Maison Nabis is de naam en wanneer je binnenkomt, omring je jezelf met een en al beeldigheid. Het hotel werd getipt door Lieke van Little Wanderbook maar zien is geloven. En een goede reden om naar Parijs te gaan slaan wij nimmer af.

maison nabis

Maison Nabis is een kleinschalig hotel, gelegen in de wijk Montmartre. In de buurt vind je genoeg metrostations om de stad door te reizen. De eigenaren van Maison Nabis (het hotel is onderdeel van de HappyCulture Collection) hebben smaak. In het hotel heel veel prints en fluweel – needless to say more.
maison nabis
Het hotel heeft 6 verdiepingen en als interior lover kom je ogen tekort. De op Art Nouveau geïnspireerde aankleding verschilt per ruimte. De lobby is blauw, de ontbijtzaal groen en ook de kamers hebben verschillende kleur thema’s. Overal zien we goud en marmer wederkeren. Past perfect in de categorie over de top maar ach, we love it. Sommige kamers beschikken zelfs over een heus Frans balkon. Kun je de dag als een echte Parisienne beginnen met een kop koffie en een – eh – krant? Of een croissant!

maison nabis parijs
Het hotel is prima om te slapen en ’s ochtends schuif zo aan het ontbijt. Er is geen restaurant maar when in Paris, eet je toch het liefst buiten de deur. Bovendien is er een lobby waar je champagne kunt drinken. Bij aankomst krijg je namelijk een glas bubbels van de zaak. Zo zien wij het graag.

Voor ongeveer €150 per nacht slaap je in Maison Nabis en dat is voor Parijse begrippen een hele leuke prijs. Ook is het mogelijk om in de buurt te parkeren.