Heidi Klum aan het werk voor Lidl?!

Heidi Klum in samenwerking met Lidl. Dat is een combi die wij niet zo snel zagen aankomen. Toch heeft het supermodel een deal gesloten met de budget supermarkt. Van supermodel naar budget kledingontwerpster; Heidi kan ook alles!

Dat Heidi wel meer kan dat heerlijk op een foto staan, dat weten we onderhand wel. Zo hebben wij laatst nog een seizoen Project Catwalk zitten binge watchen tijdens een brak-dag op de bank. Maar ook kleding ontwerpen is voor deze powervrouw niet vreemd.

Heidi heeft al eerder collecties ontworpen voor Amazon en een eigen lingerie collectie gelanceerd. Uiteraard heeft ze ook een eigen parfumlijn. Maar toch ontbrak daar iets. Haar kleren zijn namelijk niet erg toegankelijk voor vrouwen met een gemiddeld tot laag inkomen. Ze daarom ook erg blij met de samenwerking met Lidl.

Het is de bedoeling om een high end collectie op de markt te brengen voor de budget supermarkt, welke betaalbaar is voor meerdere portemonnees. Omdat elke vrouw zich sterk en fashionable zou moeten voelen, ongeacht haar portemonnee.

Lidl staat bekend om het gebruiken van goede kwaliteiten tegen een betaalbare prijs. Dat zal bij deze collectie dus niet anders zijn. Wanneer de collectie precies op de markt komt is nog niet duidelijk, maar de roddel gaat dat we tegen het einde van het jaar in Europa en de VS kunnen rennen naar de dichtstbijzijnde Lidl. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: IKEA steekt de draak met Balenciaga en het is hilarisch!