Dit zijn de series die je deze maand op Netflix moet kijken

What to do als het rotweer is en je je verveelt? Netflix is het antwoord. En popcorn, uiteraard. Wij hebben de leukste series en documentaires voor je uitgezocht, zodat je je deze maand in elk geval niet hoeft te vervelen. No thanks!

Lees ook: Lust voor het oog: 3 x de meest sexy mannen van Netflix

1. Making a murderer
‘Making a murderer’ is de nieuwste, waargebeurde hit op Netflix. De serie is gedurende een periode van tien jaar gefilmd. De serie gaat over het leven van Steven Avery die, onterecht, heeft vastgezeten voor een verkrachting. Na zijn vrijlating wordt er, in de buurt van Avery, een moord gepleegd waar hij van wordt verdacht.

2. Justin Bieber’s Believe
Omdat wij – en jij – die hard JB fan zijn móet je deze documentaire gezien hebben. De docu geeft een kijkje in het podium- en backstage leven van Justin Bieber en hoe hij omgaat met het leven als (jonge) superster.

3. The Blacklist
Raymond – alias Red – Reddington, staat voor langer dan twintig jaar op de “10 Most Wanted List” van diverse Amerikaanse handhavingsinstanties. Nadat Red jarenlang uit handen van de FBI heeft weten te blijven, besluit hij uiteindelijk om zichzelf aan te geven. Gezien het grote criminele netwerk dat Red heeft, is hij bereid om de FBI te helpen om informatie van terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij met de jonge de jonge FBI-agente, Elizabeth Keen, samen mag werken.

4. Homeland (seizoen 4!)
Nicolas Brody is een Amerikaanse soldaat die, tijdens zijn oorlogstijd in Irak, werd gegijzeld door Al-Qaeda. Toen Brody zich bij Al-Qaeda had aangesloten, werd hij vrijgelaten en is hij teruggegaan naar Amerika. Eenmaal in Amerika moest CIA-agent, Carrie Mathison, Brody continu ‘observeren’. Niemand weet alleen dat Brody zich, tijdens zijn ‘gijzeling’ in Irak, bij Al-Qaeda heeft aangesloten.

5. Narcos
Narcos vertelt het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar – een Colombiaanse cocaïnehandelaar – en DEA-agent Steve Murphy. Het verhaal gaat over de groei en verspreiding van drugskartels over de hele wereld en wat agenten (de overheid) daar tegen doen. Een spannende serie met een fantastische verhaallijn. Onze collega’s van MADPAC hadden de eer om Wagner Moura – degene die Pablo Escobar speelt – te interviewen. Het interview lees je hier.

Lees ook: 30 x ouderwetse datingetiquettes waar we enorm naar verlangen