Dit is je meest jaloersmakende eigenschap volgens je sterrenbeeld

Kennelijk staat er in de sterren geschreven hoe jij in elkaar steekt. Iedereen heeft zo z’n pluspunten en soms mag je het beestje best bij de naam noemen. Dus vandaar… en klopt het?

Ram
Jij blijft trouw aan je normen en waarden. Daarnaast beschikt je over een flinke portie veerkrachtigheid en je laat je niet snel uit het veld slaan. De weg kwijt? Met jouw richtingsgevoel kom je overal weer goed terecht. Op reis voel jij vrij en energiek.

Stier
Jij bent zeker over jezelf en hebt nooit last identiteitsproblemen. Punt. Je weet wie je bent en wat je wilt, daardoor ga je respectvol met anderen om. Mensen voelen zich gewaardeerd als jij in de buurt bent.

Tweeling
Tweelingen laten zich niet snel uit het veld slaan, het zijn levendige types die echt overal waar ze komen leven in de tent blazen. Never a dull moment!

Kreeft
De kreeft neemt altijd het voortouw en heeft een onuitstaanbare intuïtie. Je wordt er gewoon een beetje bang van. Heb je een relatie met een kreeft? Dan ben je van diepgang verzekerd.

Leeuw
Leeuwen zijn altijd het shinende middelpunt en hebben een positieve uitwerking op mensen. Jouw geest rust nooit en is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en uitdagingen. Leeuwen hebben de magische kracht om dingen te laten gebeuren, they make it happen.

Maagd
Als maagd ben je enorm intelligent en betrouwbaar, je weet wat je wilt in het leven en vertrouwt erop dat het goed komt. Je bent empatisch en soms een beetje naïef… gelukkig blijf jij altijd gefocust en kalm.

Weegschaal
Mensen vinden je meteen leuk! Je hebt een soort van onzichtbare aantrekkingskracht overal waar je heen gaat en brengt het beste in iedereen naar boven.

Schorpioen
Je bent niet bang om te krijgen wat je wilt en je passie is aanstekelijk. Om je doel te bereiken heb je geen goedkeuring van iemand anders nodig.

Boogschutter
Om jou heen barst het van de energie, je bent eerlijk en oprecht. Jij kan ervoor zorgen dat mensen zich beter voelen als ze verdrietig zijn.

Steenbok
Steenbokken zijn wijs, gedisciplineerd en gefocust op de toekomst. Eigenlijk heb je al jouw zaakjes goed op orde.

Waterman
Oehlala de waterman heeft een ongelofelijk goed geheugen. Het zijn dromers en ze zijn niet bang om zichzelf te zijn.

Vissen
Leven in het ‘hier en nu’, hebben een open persoonlijkheid en weten hoe ze mensen op hun gemak moeten stellen.

Lees ook: WAT? Je sterrenbeeld klopt je hele leven al niet.