Wat zegt jouw sterrenbeeld over stressbestendigheid

Jouw sterrenbeeld is het teken waarin de zon zich bevond ten tijde van je geboorte. De twaalf sterrenbeelden hebben elk hun eigen kernmerken en eigenschappen. Lees hoe stressbestendig jij bent volgens jouw maandhoroscoop en hoe je kunt ont stressen.

Ram 21 maart t/m 20 april
Jij houdt van uitdagingen en nieuwe doelen, die je zo snel mogelijk wilt bereiken Om goed te presteren heeft Ram stress nodig. Stress houd je gefocust waardoor je veel bereikt. Te veel stress maakt dat je overprikkeld raakt. Door actief te blijven, hardlopen of een andere sport te beoefenen blijf jij stress de baas.

Stier 21 april t/m 21 mei
Jij wilt alles uitstekend doen, maar als jij te veel hooi op je vork neemt voel je je gestrest. Je krijgt een opgejaagd gevoel, verliest de controle en dat geeft je weer extra stress. Stier ontspant weer door zich te focussen op mooie en lekkere dingen. Op de bank liggen, een film kijken, heerlijke geuren door aromatherapie en je lievelingseten helpen je te ontspannen.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Jij hebt een zeer drukke geest en bent vooral mentaal bezig. Als anderen jouw tempo niet bij kunnen houden raak je gestrest. Alles moet snel en op jouw manier gaan. Bij te veel stress doe je er goed aan een gesprek te voeren met iemand die jouw snelle manier van handelen en frustraties begrijpt. Innerlijke rust vind je ook door je gevoelens en ideeën op te schrijven.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Jij bent gevoelig en zorgzaam, maar komt er te veel op je bordje, dan raak je gestrest. Je hebt een liefdevolle, veilige omgeving nodig om weer tot jezelf te komen. Om te ont stressen en je gevoelens onder controle te krijgen heb je een eigen plekje nodig, om je terug te trekken. Ook een knuffel en lieve woorden doen wonderen.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Jij wilt graag bewonderd worden en alles onder controle houden. Als anderen je geen aandacht geven of er dingen gebeuren waar je niet de controle over hebt raak je gestrest. Een effectieve manier om te ont stressen voor jou is iets creatiefs doen en iemand ermee te verrassen. Door de positieve feedback voel jij je weer gezien en niet meer gestrest.

Maagd 24 augustus t/m 22 september
Jij bent de perfectionist van alle sterrenbeelden. Lukt het niet zoals jij het wilt dan voel je je enorm gestrest. Je gedachten draaien op volle toeren en je wordt een piekeraar. Yoga en meditatie is voor jou de manier om te ont stressen en rustig te worden. Laat je plichtsgevoel los, je kunt niet meer dan je best doen.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Jij houdt van harmonie om je heen en raakt enorm gestrest door conflicten en een rommelige omgeving. Een opgeruimd huis, een mooi bos bloemen en een liefdevol gesprek met een dierbare geven je rust waardoor alle stress van je afglijdt

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Jij bent gevoelig en voelt precies aan wat er in je omgeving gebeurd. Wordt alles je te veel heb je de neiging je terug te trekken. Een goed boek of luisteren naar goede muziek leid je af van je intens gevoelige geest. Jouw stress vermindert als je tijd voor jezelf neemt en even afstand neemt van alle chaos.

Boogschutter 22 november t/m 21 december
Jij hebt nieuwe uitdagingen nodig om goed te functioneren, stilstaan geeft jouw stress. Nieuwe doelen en eropuit gaan laten je positieve energie weer stromen, in lichaam en geest. Door te wandelen in de natuur of een goed gesprek met een vriend of vriendin voel je alle stress direct van je afglijden.

Steenbok 23 december – 20 januari
Jij bent een harde werker en gaat maar door. Je haalt enorm veel voldoening uit volbrachte taken, maar als het tegen zit slaat de stress toe. Een goed schema en haalbare doelen geven je innerlijke rust. Leg de lat niet te hoog, ont stressen doe je door zo veel mogelijk te bewegen. Hardlopen, fietsen of trainen in een sportschool zijn de manieren waarop jij stress en spanning kunt ontladen.

Waterman 21 januari t/m 19 februari
Jij bent graag bezig met je eigen visie. Je hebt een ruimdenkend, bijzonder werkend brein met een unieke kijk op de dingen. Ben je te druk met alles en nog wat bezig ervaar je stress. Daag je zelf uit, speel een spelletje op de computer of probeer een puzzel op te lossen. Het leidt je af van datgene wat je mentaal bezig houdt en de stress glijdt weer van je af.

Vissen 20 februari t/m 20 maart
Jij bent het gevoeligste sterrenbeeld van de dierenriem. Je bent hypergevoelig waardoor je stressniveau snel te hoog is. Als er dingen gebeuren die je niet in de hand hebt word je overspoeld door gevoelens. Mediteren of luisteren naar je favoriete songs helpen je te ont stressen.