Deze 5 edelstenen laten je weer stralen

Al in de oudheid werden edelstenen gebruikt voor hun energetische, krachtige en helende eigenschappen. Lichamelijke en geestelijke klachten kunnen verdwijnen als jij trouw blijft aan je steen. Iedere steen heeft zo z’n eigen geneeskrachtige eigenschappen, zo zijn er exemplaren voor liefde en vriendschap maar je kunt ook een steen bij je dragen voor bescherming. Zie hier: 5 edelstenen en wat ze met je doen:

1. Bergkristal
Deze steen wordt ook wel de master healer genoemd. Je kunt hem bijna overal voor gebruiken én hij kan andere stenen opladen. De steen helpt bij lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten en werkt op al je chakra’s. Problemen en blokkades uit het verleden worden minder en je krijgt meer inzicht en helderheid.

Zit je gevangen in een slecht humeur? Zo kom je eruit!

2. Amethist
De paarse amethist zorgt voor minder stress en verwarring. De steen geeft je inzicht in je eigen gevoel waardoor je slechte gewoonten kunt overwinnen. Hij reageert sterk op je voorhoofdchakra en kruinchakra. Het is een verlichting bij slapeloosheid, stemmingswisselingen en hoofdpijn. Als je op reis bent en nieuwe werelden ontdekt geeft deze steen extra bescherming.

3. Rozenkwarts
Deze roze steen werkt vooral bij je hartchakra, het is de steen van de liefde. Hij opent je hart zodat je meer liefde zult ontvangen. Daarbij helpt de steen je om andere te vergeven en verder te gaan met het leven. Draag de steen bij je als er problemen zijn op relationeel gebied of als je niet zoveel van jezelf houdt. De kalmerende werking zorgt voor een fijne sfeer bovendien stimuleert deze steen de creativiteit en fantasie.

4. Citrien
Een successteen die zorgt voor een flinke portie positiviteit. De steen is een magneet voor nieuw geluk en geeft energie. Daarnaast is het zomaar mogelijk dat de steen goed is voor de portemonnee, bewaar hem dan ook in de knip. Lichamelijk doet deze gele steen ook iets: hij stimuleert de spijsvertering en bevordert gewichtsverlies. Hij werkt het beste bij je zonnevlecht chakra.

Verbeter je gezondheid: leer positief denken!

5. Zwarte toermalijn
Dit is de meest beschermde steen. Het zorgt ervoor dat negatieve energie wordt omgezet in positieve energie. Daarbij reinigt de steen alle chakras. Een must-have om blokkades en negatieve gevoelens te verdrijven.

Dit zijn slechts 5 wonderbaarlijke stenen. Ze geven je kracht, hoop en energie. De helende werking is nooit bewezen maar veel mensen zweren erbij. En het kan nooit kwaad, een steen in je zak of onder je kussen voor een gelukkiger leven.