De jaarhoroscoop van 2017; De Haan

Benieuwd wat de jaarhoroscoop ons dit jaar gaat brengen? Volgens de Chinese kalender is het jaar van de Haan aangebroken en dat houdt in een jaar waarin hard werken wordt beloond. Ik ben benieuwd! 

De Haan is een van de meest zachtaardige maar ook koppige dieren. Dat zullen we dit jaar dan ook terug zien. Spierballen worden getoond en bloed, zweet en tranen leiden tot beloningen.

Macho macho Man
Internationaal gezien zal het een roerig jaar worden. Het macho gedrag in de politiek zijn we nu wel een beetje gewend, maar dit jaar zal dit nog duidelijker naar voren komen. Spanningen kunnen hoog opraken en de strijd van macht kan tot een hoogte punt komen. Met Trump als president vind ik dit niet eens zo’n gekke voorspelling… Gelukkig voorspelt de jaarhoroscoop ook, dat sommige machthebbende partijen samen zullen komen en dit de situaties weer wat zal sussen.

Ijdeltuit
Omdat de Haan een ijdel dier is, komt er dit jaar meer ruimte voor verzorging van jezelf. Dit is het perfecte jaar om te gaan sporten en wat liever te zijn voor jezelf. De Haan moedigt dit aan (en dat rijmt).

Alles kan als jij er maar in gelooft
Dit is misschien wel de mooiste voorspelling. Al geloof ik niet dat een haan je dit hoeft te vertellen, maar de energie in de lucht staat in ieder geval gunstig. De Haan staat namelijk voor mogelijkheden. Dit is hét jaar om naar je hart te luisteren en te gaan doen wat je stiekem altijd al hebt willen doen. Je zult er hard voor moeten werken en het zal zeker niet allemaal van een leien dakje gaan, maar als jij je er 100% voor gaat dan weet ik zeker dat 2017 een top knaller gaat worden!

Lees ook: Leef volgens de vier elementen