De Bossche Suites: luxe in Den Bosch

Wie me volgt op Instagram heeft waarschijnlijk al wat foto’s voorbij zien komen van mijn citytrip naar Den Bosch. Tijd om alle leuke adresjes en ontdekkingen met jullie te delen! Te beginnen met onze bijzondere slaapplek: de Bossche Suites. Ik zoek altijd naar unieke, huiselijke hotels en slaapplekken die je niet in ieder boekje vindt..
bossche suite
De Bossche Suites zijn te vinden op 2 locaties in hartje Den Bosch: op de Verwersstraat en op de Stationsweg, waar wij slapen. Perfect gelegen, überknus en huiselijk: precies wat ik zoek. Zoals sommigen van jullie weten, ben ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool. Mijn hart maakte dan ook een klein, euforisch sprongetje toen ik zag dat er een THEATER-suite is!
bad
Lichtelijk verkleumd en verregend komen we onze behaaglijk warme Bossche Suite binnen, waar de openhaard tevreden knettert en het geluid van de drukke stad verstomt. In dit monumentale pand, van meer dan honderd jaar oud, zijn 6 unieke, luxe suites gemaakt, ieder met een eigen Bossche naam & karakter. Zo is er bijvoorbeeld een Basiliek-, Bastion- en Kathedraalsuite.
slaapkamer
De kamer is van alle gemakken voorzien. We hebben een enorme regendouche, een bed waar ik dagen niet meer uit wil komen, een bad waarin ik een kleine schoolslag kan maken, uitzicht op de Dommel en de stad, een Nespresso machine en heerlijke Rituals douchespulletjes… #nooitmeernaarhuis

Kijk voor de rest van de post en meer beeldmateriaal op www.littlewanderbook.com

Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!