Carstens brasserie Amsterdam

Op zoek naar een plek vlakbij Amsterdam Centraal Station? Carstens is een gemoedelijk restaurant waar de Nederlandse keuken centraal staat.

Een fijne plek voor een familiediner, date of etentje met collega’s want op het menu staat voor ieder wat wils.

Carstens werkt samen met lokale (kleine) leveranciers

Gedreven door seizoensinvloeden en duurzaamheid, werkt chef-kok Jeroen Bruinsma van Carstens samen met lokale leveranciers om pure Nederlandse ingrediënten tot leven te brengen op het bord. Verwacht verrassende combinaties en eigentijdse smaken. Ook de wijnen worden zorgvuldig uitgezocht en dat merk je: ze zijn bijzonder – en lekker!

brasserie

Wij begonnen de avond met een biologische bubbel, een beetje troebeler dan we een glas prik gewend zijn, maar dat komt door de gisting die op de meest natuurlijke manier wordt gedaan. Hierdoor krijg je een pure smaak.

Gerechten met een verhaal

Elk gerecht brengt een verhaal om te vertellen, wanneer je aanschuift hoor je waar jouw ingrediënten vandaan komen. Een aanrader is de Solt garnalencocktail waarbij de garnalen van dichtbij komen en de smaak je enorm verrast. Neem als bijgerecht vooral de bloemkool met vadouvan, chutney en hangop. Niet te doen zo lekker!

Lust voor het oog

Niet alleen proeven de gerechten zalig, ze zien er ook mooi uit. De borden worden zorgvuldig opgemaakt wat resulteert in kleine kunstwerkjes op tafel.

Reserveer hier een plek bij Carstens