7 tekenen dat je een stijlvol persoon bent

Wat is de truc. Hoe kom jij stijlvoller voor de dag dan andere vrouwen? Stijl heeft niet te maken met wat je koopt én al helemaal niet waar je iets koopt. Stijl creëer je door de manier waarop jij jouw kleding draagt, hoe zeker jij overkomt in jouw looks. Er bestaat geen bewijs voor dé perfecte stijlvolle look maar we weten bijna zeker dat je met deze items nooit de mist in gaat.

Ze zeggen altijd “stijl is niet te koop” en dat is waar. Zelfs met de garderobe van een vriendin of van jouw oma kun je er super stylish uit zien. Deze items doen ’t m.
ganni
1. Zonnebril
Draag áltijd een zonnebril. Overal. Het maakt niet uit of de lucht grijs is en of je geen hand voor ogen ziet, het is de meest eenvoudige manier om jouw outfit te pimpen.
Zonnebril, €179 Ganni via Bootz

furla tas
2. De tas
Je hoeft niet per se één tas bij je te hebben, twee mag ook. Probeer een clutch of een mini cross body bag en gooi de rest van jouw spullen in een mega grote shopper.
Zalmkleurige tas, €319.95 Furla via VandenAssem
broek
3. Cropped trousers
Iedereen komt hiermee weg. Believe!
Culotte met omslag, €175 Sandro via De Bijenkorf
oorbellen
4. Oorbellen
Zijn altijd goed. Kies voor twee verschillende exemplaren of grote creolen. Je slaat de plank nóóit mis.
Oorbellen, €145 Pamela Love via Farfetch
sandro
5. De Jas
Zorg dat je altijd een jack bij je hebt om jouw look compleet te maken. Is het warm? Drapeer ‘m dan over je schouder.
Bikerjack met teddykraag, €995 Sandro via De Bijenkorf
next closet
6. Lelijke schoenen
Experimenteer met lelijke schoenen, iedereen kan het doen want schoenen hebben niks met je lengte, figuur of wat dan ook te maken… het voordeel van lelijke schoenen is dat ze vaak ook nog eens comfortabel lopen. En wat is lelijk?
Leopard booties, €275 Isabel Marant via The Next Closet
top
7. Een (Bretonse) streep
Dit is hét geheim voor een ongecompliceerde stijlvolle look: de Bretonse streep. Any streep… Draag deze op een jeans of op een panter rok.
Gestreepte off the shoulder top, €69 Whistles via De Bijenkorf