5 Lastminute DIY Kerstcadeautjes

Het is tweede kerstdag en jij bent helemaal vergeten dat je nog kerstcadeautjes nodig hebt. Help! Geen stress, met deze 5 DIY kerstcadeautjes kan je nog lekker even op de bank blijven liggen met de herhaling van ‘All You Need Is Love’ en hoef je niet de stad in om een winkel te zoeken die wellicht toch open is vandaag. 

1. Met frisse moed; mint body scrub
Met deze zelfgemaakte body scrub, kom je weer fris voor de dag. Het enige wat je nodig hebt is het volgende: * Een leeg (jam) potje * Suiker * Kokosolie  * Een olie extract voor een lekker geurtje
DIY-Mint-Sugar-Scrub-final2

Kijk op lovegrowswild.com voor het volledige recept.

2. Kerst-thee-boom
Wat is er nu lekkerder dan een met een theetje op de bank met dit koude weer? En wat is er nu gezelliger dan een kerstboom? Combineer deze twee met elkaar en je hebt een perfect cadeautje. Het volgende heb je nodig: Een piepschuim rol (of iets anders wat er op lijkt), een karton doosje of wc rol, rijst, lijm en natuurlijk theezakjes

christmas-tea-trees-14

Thirstyfortea.com legt je precies uit hoe je het doet.

3. De pampering pantoffel
Ok voor dit cadeautje moet je wellicht toch even naar buiten,
maar gelukkig kan je alle artikelen vaak wel bij één winkel vinden. Voorbeelden voor wat je in de pantoffel kan stoppen: een gezichtsmasker, nagellak, chocolade of lipbalsem.

diy-christmas-gifts-cozy-treat-filled-slippers

Voor inspiratie check prettyprovidence.com.

4. Marble mok
Want bij een lekker theetje hoort natuurlijk ook een mooie mok. En dan uiteraard wel eentje die jij zelf hebt gemaakt. Wat je nodig hebt is het volgende: een mok, nagellak, plastic bak, water, (bak) papier, een tandenstoker en sate prikker.

DIYMarbleMug1-1080x720

Voor de volledige uitleg kijk op encore-more.com.

5. Een Geldboom
Mocht je echt niets weten of gewoon te lui zijn om van de bank af te komen, dan kan je altijd nog creatief zijn met keiharde euries. Want zeg nou eerlijk, wie wil er nou geen geldboom in huis?

6a637f46-d657-4fa5-876e-70cced4fa179

Klik hier voor hulp

Lees ook: mensen met groene ogen zijn ongelofelijk speciaal.