5 fijne hotspots om jouw goede voornemens (opnieuw) te stimuleren

Ja hallo! Koekoek! Het is februari en ik ben zeer benieuwd hoe het met jouw goede voornemens staat. De mijne gaan best goed. Bovenaan mijn lijst stond: blij zijn. En dat lukt best aardig. Soms heb ik wat extra aanmoediging nodig en jij vast ook. Daarom verzamelde ik onderstaande adressen!

infnity
Infniti
Shop hier een kekke yoga set en je slaat een paar goede voornemens in 1 klap. Je ondersteunt de slow fashion bizz, de lokale middenstand en zelf zie je eruit om door een ringetje te halen. Ik spreek uit eigen ervaring: als je de juiste outfit hebt, ga je vanzelf meer op die mat staan. En ja, je betaalt wat meer, maar ik beloof je: hierna wil je nooit meer een H&M-afzak-yoga-legging.

delete
Delete
Dames, het kan geen kwaad om meer te sexen. Wij Hollandse meiden zijn soms te praktisch, me dunkt. Ik ben groot voorstander van female power. Dus hup hup tanden op elkaar en die voortuin daar beneden goed bijhouden. Ik ben fan van Delete. Online een afspraak maken en alle dames zijn kundig. Een pittig setje, hakken, rode lipstick en een kittig rokje om het af te maken: moet jij eens opletten hoe vrouwelijk je je voelt. En of daar mannen op af komen!

fit26
Fit Twenty Six
Ik wil de billen van Ashley! Ashley is de founder van Fit Twenty Six: een pop-up gym bij het CS in Amsterdam. In 20 minuten kreeg ze het voor elkaar om mij (en 8 andere deelnemers) compleet stuk te laten gaan. Een ideale workout voor als je weinig tijd hebt. De gym is 6 dagen per week open en je schrijft je in via een app.

blue birds
Bluebirds
Hopelijk staan yoga en meditatie op jouw goede voornemens lijstje. Ja, ik weet dat je druk druk druk druk bent. Maar soms is het ook wel zo lekker om die knop eens helemaal uit te zetten en op te laden. Je wilt immers niet op je 40e uitgeblust zijn, toch? Bij Bluebirds bieden ze een word-fit-in-30-dagen-plan. Hierin combineren ze voeding, yoga en hiit training. Klink mij als musica in de oren.

haar the building
The Building
Als je haar maar goed zit. Dit is een waarheid als een koe en een ideale anti somber strategie. Gewoon een middagje relaxen bij de kapper. Laat je lekker verwennen en meet jezelf een goede coupe aan! Ik ben echt GROOT fan van de knip talenten van de meiden van The Building. Eni k kan het weten want ik heb al heel wat kappers gehad. Combineer de nieuwe coupe met alles van tip 2 en oh la la la 2016 wordt zeker te weten jouw jaar!

Foto via