Deze 5 dingen doe je op moederdag

Je moeder en jij. Verschillend of ‘oh’ zo hetzelfde. Hoe je het ook went of keert: ze is en blijft voor áltijd je moeder. De liefste. Zelfs als ze totaal niet snapt waar jij allemaal mee bezig bent, als ze zuur kijkt als ze jouw zelfgebakken suikervrije brownie naar binnen werkt, eerlijk zegt dat de nieuwste trend je afschuwelijk staat of al jouw vakanties naar verre oorden echt niet nodig vindt. Dit laatste is overigens een smoes, ze is gewoon nog steeds bezorgd.

Deze moeder mag heus wel eens in de watten gelegd worden. En hoe doe je dat? Iets geven is leuk maar het kan ook anders. Met deze ideeën hebben jullie allebei een fantastische dag.

press room
Bottomless brunch bij de Pressroom
Zeg het voort: op zondag 14 mei vindt de eerste editie van de bottomless brunch plaats. Een mooie gelegenheid om die met je moeder te ontdekken. Wat houdt zo’n bottomless brunch nu precies in? Het concept bestaat uit een verrukkelijke uitgebreide zondagse brunch met onbeperkt, maar ÉCHT, eindeloos veel bubbels. Terwijl jij je American pancakes en avocado zalm toast naar binnen zit te werken, is je moeder al een beetje teut. Je moet haar naderhand wel effe thuisbrengen…

The bottomless brunch, €29 Pressroom INK Hotel


Ga samen naar de yoga
Dit is weer eens wat anders. Misschien is je moeder al een yogi pur sang, zo niet? Dan is dit een hele nieuwe ervaring. Dit gaat ze nóóit in d’r eentje doen maar samen met jou heeft ze alle moves zo onder de knie. Na de les kun je samen een kop thee drinken en zijn jullie allebei zen. Namaste!

whiteroom
Dineren bij The White Room
Dit geheel witte restaurant is een parel voor moederdag. De pure, eerlijke gerechten die Arturo Dalhuisen en Jacob Jan Boerma je voorschotelen zijn stuk voor stuk culinaire verassingen. Ook leuk: momenteel serveren ze het ‘Pure White Anniversary Menu‘ met alleen maar pure, witte gerechten. Dit speciale menu is verkrijgbaar tot en met 10 juni dus je moet er snel bij zijn. Doen dus. Een avond samen eten verbindt.

The White Room, Amsterdam

Make-up masterclass
Bij het Conservatorium Hotel kunnen jullie je samen mooi maken. Er wordt namelijk een heuse make-up masterclass georganiseerd. voor je moeder een make-up masterclass georganiseerd. Inclusief goodiebag. Is dat mooi meegenomen of niet? Tickets voor de masterclass met producten van Laura Mercier koop je hier.
Make-up Masterclass, Conservatorium hotel Amsterdam

Verse
Samen shoppen bij Verse
Een cadeautje kopen is leuk, maar het is nog leuker als jullie samen los gaan in de leukste duurzame winkel van Amsterdam. Op de Prinsengracht welteverstaan. In de winkel koop je kleding van Friday’s project, tassen van Ruigrokvanderwerven (linkerfoto), sieraden van Indi & Me (rechterfoto) en nog véél meer. Hier ben je uren zoet.

Verse, Prinsengracht 581-1