3 gouden stylingtrucs met klassiekers

Er zijn een paar items die iedere vrouw in haar garderobe moet hebben én een paar tips om deze met verve te dragen. Zo vind ik dat iedere vrouw een witte blouse in haar bezit moet hebben en op z’n minst één pantalon. In ons kikkerlandje is het ook erg handig om een klassieke regenjas in je bezit te hebben want tja: droog is het zelden. Met deze tips kom je altijd stijlvol voor de dag, weer of geen weer!

opgetroopte mouw

Beeld: Barbour

De push-up van de mouw van je jasje
Een opgestroopte mouw van een jasje of trui is immer flatterend. Als de mouw steeds naar beneden zakt, kun je een bandje gebruiken om hem omhoog te houden.

opgerolde broekspijp

Beeld: Barbour

De professionele opgerolde broekspijp
Bij een spijkerbroek of pantalon, een opgerolde broek ziet er altijd stylish uit. Vouw je jeans of pantalon een paar centimeter omhoog en vouw dan nog een keer. Perfect om je enkels en torenhoge hakken te showen.

regenjas

Beeld: Barbour

De stylish regenjas
Gelukkig betekent regen niet dat we er minder fashionable uit kunnen zien, want regenjassen en paraplu’s zijn nu super fashionable. Geen zin in een ontploft kapsel na een klein buitje. Hop, doe die hoodie op.

Dit zijn de must-haves voor in jouw garderobe:
Sommige items zijn onmisbaar omdat ze klassiek, sjiek en altijd goed zijn. De gestreepte blouse, roze pantalon, regenjas en gestreepte trui zijn allemaal van Barbour.
barbour