25 februari zou de dag kunnen zijn dat de aarde vergaat

Volgens NASA komt er op 25 februari een komeet langs onze aardbol. Niets aan de hand, zegt NASA, deze komeet mist ons met een haartje! Toch denken sommige astrologen daar heel anders over. Moeten we ons op gaan maken voor het einde van de wereld?

Eind 2016 werd er door NASA al aangegeven dat het einde van de wereld best dichtbij zou kunnen zijn. Wanneer precies konden ze nog niet vertellen, maar het lijkt erop dat 25 februari de dag zou kunnen zijn.

Volgens NASA zal een mysterieus object, waarschijnlijk een meteoor of komeet, op 25 februari rakelings langs de aarde schieten. Hij zal de aarde met ongeveer 31 miljoen miles missen. Dat zou genoeg moeten zijn, zou je denken. Toch zijn er ook astrologen die de toekomst minder rooskleurig zien. Volgens de Russische astroloog Dr. Dyomin Damir Zakharovich, zal de komeet samensmelten met de aarde. Met als resultaat; een immens grote tsunami die de hele aarde zal vernietigen.

Nasa ontkent dit bericht, maar heeft dus wel toegegeven dat er op niet al te lange tijd een ‘Doomsday’ achtige dag zal aanbreken. Dus wacht niet langer meer met het volgen van je dromen. Je weet maar nooit wanneer het te laat is!

Bron: EliteDaily.com

Lees ook: 6 tekenen dat het tijd is om je leven te veranderen