17 redenen waarom jouw beste vriendin de leukste is

We hebben er allemaal wel eentje, een bestie! Een beste vriendin waarbij je alles kwijt kunt en een hele speciale connectie mee hebt. Wellicht ken je haar al heel lang, of nog maar net. Hoe dan ook, dit is een ode aan alles bff’s. We love you!

Omdat…

1. Je weet hoe je moet luisteren
Je luistert niet alleen, maar hoort ook wat ik zeg. Ook wanneer ik alleen mijn ei even kwijt moet, weet je altijd naar me te luisteren. Soms zelf zonder iets te zeggen, omdat je weet dat luisteren soms belangrijker is dan spreken.

2. Je laat me zeuren
Wat kan zeuren soms opluchten! Bij jou kan ik tenminste even m’n gezeik kwijt. Vaak ga je er ook lekker op in, totdat we samen lachend over de vloer rollen van ons dramatische gezeik.

3. Je vertelt me de waarheid
Altijd. Ook wanneer het niet altijd leuk is om te horen. Ik weet dat ik bij jou altijd terecht kan voor je eerlijke mening. Zeker niet altijd makkelijk om te ontvangen, maar wel altijd erg waardevol. Vooral mee door blijven gaan!

4. Ik vertrouw je
100% Ik weet dat je altijd het beste met me voor hebt en ik met jou.

5. Je staat altijd voor me klaar
Of het nu midden in de nacht is, of dat je aan de andere kant van de wereld bent. Als er iets is, dan weet ik dat ik je altijd kan bellen.

6. You have my back!
Ook al heb ik niet altijd gelijk, ik weet dat je het altijd voor me op zal nemen. Samen staan we sterk.

7. Je steunt me in mijn keuzes
Of ik nu een nieuwe studie ga beginnen, mijn baan opzeg of een relatie aan ga, ik weet dat jij altijd mijn keuzes zal accepteren. Ook al ben je het er niet altijd mee eens. Toch zal je me altijd steunen, welke keuze ik ook maak. Daar ben ik je dankbaar voor.

8. Je hebt de beste intenties
Ik weet dat je altijd het beste met me voor hebt. Je kent me, houdt van me en gunt me het beste. Daarom vertrouw ik je blindelings.

9. Je hebt me op mijn slechts gezien en je houdt nog steeds van me
Nou dan moet je wel geweldig zijn!

10. Ik ken niemand met wie ik zoveel lol heb
Buiten alle fijne, goede gesprekken, vind ik het heerlijk dat we zo schaamteloos kunnen lachen! Als ik er even doorheen zit, hoef ik alleen maar naar onze geheime foto selectie te kijken en mijn dag is weer goed!

11. We kunnen elkaar missen
We kunnen elkaar los laten en gunnen elkaar avonturen, maar we kunnen elkaar ook zeker missen. Op mooie momenten die ik niet met je kan delen mis ik je het meeste. Maar gelukkig weet ik dat je altijd dicht bij me bent.

12. Uit het oog is niet uit het hart
Hoe lang we elkaar ook niet zien. Het moment dat we weer herenigd zijn, is alles weer als vanouds.

13. Je zal me altijd proberen te helpen
Of je nu weet hoe of niet, ik weet dat je het altijd zal proberen. Klussen, sollicitatie advies, double-dates. Niets is je te gek!

14. Soms weet jij beter wat goed voor me is, dan ik zelf
Soms, oke heel vaak, weet jij veel beter wat goed voor me is, dan het tot mij doordringt. Gelukkig laat je me wel mijn eigen fouten maken en veroordeel je me niet.

15. Een blik is genoeg
Soms hebben we niet eens woorden nodig om elkaar te begrijpen. Een blik kan meer zeggen dan duizend woorden!

16. We kunnen elkaar vergeven
Ja ook wij hebben af en toe mot met elkaar, maar we kunnen elkaar altijd weer vergeven. We kunnen koppig zijn, het oneens zijn, grenzen opzoeken, maar hoe dan ook zullen we elkaar vergeven.

17. OMDAT JIJ GEWOON DE BESTE BENT!

Lees ook: tien momenten waarop je naar je beste vriendin moet luisteren