Colofon

Schermafbeelding 2016-11-08 om 14.58.22

Annemarie van der Ven

Founder, editor-in-chief 

Instagram: @annemarievdven

“Women inspire us / we write to inspire them” – Enfait

witruimte

CONTRIBUTORS

robin de rooy

Robin de Rooy
Editor
Besloot eind 2016 om haar carrière op de Amsterdamse grachten te verruilen voor een Yogi nomaden bestaan. Nu reist ze de hele wereld over om de mooiste (yoga) plekken op te zoeken en schrijft ze voor Enfait oa. travelblogs en yoga tips. Wellicht ken je haar nog wel van Peking Express? (Hansiepansie!) Humor staat centraal in haar leven, en ze heeft een zwak voor caramel pannenkoeken en katten. Momenteel is ze druk bezig met het behalen van haar Yoga Teacher Training. Je kunt al haar avonturen volgen in haar wekelijkse column en via haar Instagram

Foto van lieke pijnappels

Lieke Pijnappels

Oprichter van Little Wanderbook – reisblogger & actrice – contributor bij Enfait Magazine.

Altijd op zoek naar nieuwe avonturen, nieuwe bestemmingen, verborgen juweeltjes, hotspots en inpak essentials. Ze leeft het liefst uit haar koffer. ‘Not all those who wander are lost.’

Op LittleWanderbook.com zijn, naast alle leuke adresjes, bestemmingen & inpaktips, sinds kort ook columns van Lieke te lezen.

sara rosalie
Sara Rosalie
Sara (29) is opgegroeid op een Texelse schapenboerderij en woont nu tien jaar in Amsterdam. In 2016 is ze na een zoektocht naar de perfecte, bewuste gezichtsverzorging, haar eigen skin care-merk Sara Rosalie begonnen. Met alle kennis die zij tijdens het ontwikkelen van de producten op doet, schrijft zij voor Enfait Magazine over no-nonsense beauty en de cosmeticawereld.

Vind meer over Sara Rosalie en de producten op sararosalie.nl.

Carolijn Braeken
Carolijn Braeken

Carolijn is een allround creative uit Amsterdam. Na gewerkt te hebben als advocaat, besloot ze om haar dromen te volgen en de dingen te doen waar ze blij van wordt: schrijven, fotograferen en creëren. Voor Enfait schrijft ze over haar leven na de Zuidas, haar zoektocht in de freelance wereld en het dagelijkse leven in de hoofdstad. Meer weten? Volg Carolijn dan op Instagram (@bycarolijn) of haar prachtige website Studio Cocotier.

ellis van kempen

Ellis van Kempen 

Hi, ik ben Ellis en het liefst ben ik de hele dag met eten bezig! Koken, recepten ontwikkelen, food fotografie, of op zoek naar mooie producten of plekjes waar je lekker kunt eten. Ik vind het ontzettend interssant wat voeding met lichaam en geest kan doen en hieruit is Foodnut ontstaan. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde voeding in combinatie met een juiste dosis ontspanning en beweging de basis is van een vitaal leven. Deze combinatie is voor iedereen anders en een balans hierin vinden is dan ook belangrijk. Ik adviseer, help en begeleid je hier graag bij. Foodnut is er voor iedereen die geniet van lekker eten maar graag gezonder en bewuster wil leven. Foodnut is er ook om via de blog lekkere recepten en leuke (eet) weetjes met jullie te delen.

Volg Foodnut ook op Instagram!

felicia smits

Felicia Smits
Drs. Felicia Smits is opgeleid tot plastisch chirurg in het AMC Amsterdam, RKZ Beverwijk en NKI Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis van 2007 tot 2013. Felicia Smits werd met het chirurgisch vak opgevoed door haar vader die algemeen chirurg was. Gelukkig werd er aanvankelijk uitgebreid geoefend op haar eigen poppen. In haar vrije tijd speelt ze graag klassiek piano en doet zij aan krachttraining om iedere dag weer fit aan de operatietafel te staan. Daarnaast is ze met regelmaat te zien als medisch expert aan tafel bij RTL Boulevard.

Website: Drs. Felicia Smits

evan & Joan

Evan & Joan Dijkstra 

Oprichters van Kern & Dijkstra – Bureau de Mode + contributors over mode voor Enfait.

Ze houden van een esthetische vrouwelijke look en helpen vrouwen om hun eigen krachtige stijl te vinden. Dit doen we samen met Tami Kern Dépôt-Vente, gespecialiseerd in verkoop van speciale designer stukken.

Onder de naam ‘Dijkstra & Dijkstra styling’ werken ze als stylistes voor fotoshoots, videoclips, tijdschriften en presentaties, zijn ze in te huren voor persoonlijke styling en schrijven ze voor Enfait.

hanneke peeters

Hanneke Peeters

Oprichter van Studio Food&Mood – ondernemer en blogger- food,career &mind contributor bij Enfait Magazine.

Houdt ervan om groot te dromen, denkt altijd in mogelijkheden en deelt inspiratie graag met anderen. Met een gezonde lifestyle houdt ze de ideeën storm in haar hoofd enigszins onder controle.

Instagram: @peetershanneke


Esther

Esther de Brouwer
Oprichter van BBB Healthclub – psychologe & ondernemer

Is een ondernemer in hart en nieren en altijd in beweging. Houdt van bouwen en creëren. Gelooft erin dat je alles aan kan zolang je het contact met jezelf blijft aangaan. Vult haar vrije tijd met yoga, meditatie en dansen tot in de late uurtjes.


janice schuurman
Janice Schuurman
Janice Schuurman (24) is een avontuurlijke doch nuchtere duizendpoot (want roots in de Polder) die zich met ongekende passie heeft vastgebeten in duurzame mode en lifestyle. Na haar studie Journalistiek en master Strategische Communicatie (met als afstudeerrichting ‘greenwashing’) is ze nu werkzaam bij W.Green met kennis en charme als geheime wapens. Haar vrije tijd besteedt ze op de fiets, met haar neus in de (kook)boeken, in het zweet werkend in de Kickboxring, of op een berg. Volg haar belevenissen via Instagram.