Deze Yoga Mat Cleaner van Kinfill zorgt voor een schone mat

Yoga. We love it. Het is voor ons een manier om te ontspannen, ons hoofd leeg te maken en het lijf soepel te houden. Van yoga krijg je geen enorme spierballen maar word je leniger. Yoga brengt je naar een staat van diepe ontspanning waar je tot lang na de les profijt van hebt. De elementen van yoga stimuleren het ‘uit staan’ én het ‘aan staan’, juist deze balans is belangrijk, ook in het dagelijks leven. Zo vind je rust door bepaalde ademhalingstechnieken en houdingen die je lang vasthoudt en ben je actiever tijdens de zonnegroet of veel staande houdingen. En dat allemaal op de mat. Het liefst een schone mat en dat kan nu door de nieuwe yoga mat cleaner van Kinfill!

Want voordat je op je bol gaat staan, of op de mat gaat liggen rollen, wil je natuurlijk zeker weten dat je dit op een schone mat doet. Thuis geloven we het wel maar nu de sportscholen weer open mogen en we buiten de deur yogalesen meepakken, is het wel zo fijn dat je niet de voeten van de vorige yogi ruikt. Anyway, Kinfill, een duurzaam Nederlandse home care merk introduceert een nieuwe cleaner in haar range van refillable schoonmaakproducten: de Yoga Mat Cleaner.

De Yoga Mat Cleaner wordt gelanceerd in één van de vier signature scents: Pine Husk. Deze geur heeft een zuiverend en kalmerend effect, nét wat je goed kunt gebruiken tijdens je yogaroutine. Net als de overige cleaners bestaat de Yoga Mat Cleaner uit een Forever Bottle, gemaakt van Italiaans design glas, en een 10ml 100% biologisch afbreekbaar schoonmaakconcentraat, welke je gewoon mengt met kraanwater.

De Yoga Mat Cleaner kost €24.95 en is verkrijgbaar via kinfill.com. Refills zijn verkrijgbaar vanaf €9.95.