Dit is onze zomer wishlist en daar zitten ook hele fijne cadeaus tussen

Het zit hem in de kleine dingen, maar als het puntje bij paaltje komt, weet je vaak niet wat die dingen dan zijn. Wij hebben een zomer wishlist met kleine en grote dingen die je zelf graag wil hebben en die dus ook top zijn om aan iemand cadeau te doen.

Van koffietafelboeken tot selfcare producten. Het zijn dingen die helpen om het leven een beetje mooier te maken. Dit is onze zomer wishlist!

Koffietafelboeken

Koffietafelboeken weerspiegelen jouw smaak en zijn daarom geweldige gespreksstarters. Ze geven iedere ruimte net wat meer jeu en komen in vrijwel elk denkbaar onderwerp. Mode, interieur, auto’s of architectuur. Voor iedere liefhebber is er wel een koffietafelboek vol prachtige fotografie.

helmut newton

Helmut Newton TASCHEN | €121,99 via BOL.com

Skincare

Labareau lanceert The Discovery Kit – Jouw ultieme skincare essentials voor een glowy zomer. Voor wie het ontgaan is, Labareau is onmisbaar in het skincare ritueel van mening BN’er of influencer. Het merk, opgericht door Lindsay van der Looij, knapt jouw huid op terwijl je thuis bent, maar wél op zeer professioneel niveau. Deze mini-verpakkingen zijn ideaal voor in de toilettas!

la babareau discovery

Labareau The Discovery Kit | € 249 via Labareau

 

Fles Franse rosé

Ultimate Provence Rosé en de nieuwe Eau de Provence doen het goed op een zwoele zomeravond. De elegante wijnen zijn smaakvol en werken tevens als spraakwater waardoor er goede gesprekken plaatsvinden. Deze rosé wordt ook geserveerd in luxe beachclubs en daarom mag hij niet ontbreken op onze zomer wishlist.

rosé zomer wish list

 

Geurkaars

Niks zo fijn als een geurkaars, in de winter, maar ook zeker om een beetje licht en warmte te brengen in een regenachtige zomer. Deze Citronelle geurkaars van Diptyque ziet er niet alleen artistiek zomers uit, maar de aromatische geurbeleving houdt ook muggen op afstand.

 

diptyque citronelle

Citronnelle Classic Candle 190 g | € 58 via Skins Cosmetics 

Voor glanzend haar

La Bonne Brosse is onze must-have deze zomer. Sinds we deze stijlvolle borstel kennen, kunnen we niet meer zonder. Zeker in de zomer, wanneer je haar toch vaker pluist, zorgen de borstelharen die bestaan uit een blend van nylon en zwijnenhaar voor ontward en gestyled haar.

La Bonne Brosse

LA BONNE BROSSE Essential Daily Use Brush Small N.02 Blanc Crème | € 95 via Skins Cosmetics 

Paraplu

Met deze bloemige paraplu van Kurt Geiger London loop je er altijd stralend bij. Zelfs als het regent. Want de buitenaccessoires die onderdeel uitmaken van een limited edition collectie zijn ontworpen in samenwerking met bloemenartiest Tatties Isles en de accessoires fleuren dan ook elke outfit op.

Paraplu Kurt Geiger

Opvouwbare paraplu, € 55 Kurt Geiger via De Bijenkorf