WINACTIE: het boek Mindgym van Wouter de Jong

Als wij het hebben over goed voor jezelf zorgen, hebben we het niet over je lichaam en de buitenkant. In een wereld waarin uiterlijk vertoon de boventoon voert, is het juist belangrijk om meer aandacht te besteden aan je binnenkant: de mind.

Auteur Wouter de Jong is mindfullnesstrainer en hij schreef een boek over hoe we met meer aandacht kunnen leven met als doel: een gezondere geest. In de drukke wereld waarin we leven is het belangrijk dat je zorgt voor een optimale mentale conditie. Alleen op die manier kun je met alle prikkels omgaan en verklein je de kans op een burn-out. Wouter adviseert om met mindfulness het brein te trainen voordat het te laat is. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat mentaal sporten bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven.

Het boek helpt je om je ’thuis voelen in je geest’, dit is niets anders dan rust in je hoofd. Een sterke geest maakt alles makkelijker. Het boek geschreven door Wouter, is bedoeld voor iedereen die meer zelfkennis en zelfinzicht wil opdoen. ‘Mindgym’ draait niet alleen om het delen van kennis, je brengt de informatie die je krijgt meteen in de praktijk doormiddel van eenvoudige oefeningen die je zelf kunt doen. Op deze manier creëer je in twaalf weken meer focus, rust en energie.

‘Mindgym’ Sportschool voor je geest door Wouter de Jong
Maven Publishing B.V. Prijs: €19,50

WIJ MOGEN 3 X het boek ‘Mindgym’ weggeven
Mail jouw gegevens naar enfait@madpacmedia.com o.v.v. ‘Mindgym’ en deel dit bericht met iemand waarvan je denkt dat hij of zij ook baat heeft bij dit bijzondere boek! Sharing is caring…