WIN: kaarten voor de expositie van Jimmy Nelson én een gesigneerd boek

Jimmy Nelson is misschien wel de meest bekende Nederlands-Britse fotograaf, wij zijn altijd enorm onder de indruk van zijn portretten. Daarom vinden wij het een feest dat we 2 x 4 vrijkaarten voor ‘The Last Sentinels: Heroes, from near and far’: de tijdelijke expositie van Jimmy Nelson in Fabrique des Lumières, mogen weggeven.

De expositie loopt tot 8 januari 2023 en dit is een unieke kans om deze ervaring nog even mee te pikken. De virtuele vertaling van Jimmy Nelson’s werk is een hommage aan de mensheid.

Fabrique des Lumières

Fabrique des Lumières in Amsterdam is een groot kunstcentrum waar je wordt ondergedompeld in digitale kunst die op zeventien meter hoge muren wordt geprojecteerd. Je kijkt dus niet alleen naar een afbeelding, je bent er door omringd en loopt er tussen. Dat maakt het magischer dan elke andere tentoonstelling.
jimmy nelson

Expositie Jimmy Nelson

De nieuwste expositie van Jimmy Nelson van zijn recent uitgekomen boek ‘Between the Sea and the Sky’ is een ode aan Nederland. Jimmy Nelson realiseerde zich tijdens de recente reisbeperkingen dat hij niet naar de uiteinden van de wereld hoeft te trekken om uitzonderlijke menselijke schoonheid te ontdekken. Nelson toont mensen in hun natuurlijke leefomgeving, indringend, intiem en ditmaal gewoon in Nederland. ‘Between the Sea and the Sky” is een tocht langs de overgebleven traditionele culturen van ons eigen land en brengt deze middels intieme portretten en iconische landschappen in beeld.

Wil jij dit boek + de vrijkaarten winnen? Doe dan mee door een mail te sturen naar contact@enfait.nl (Deze winactie is gesloten)

Duur expositie duurt 40 minuten en is te zien tot en met 8 januari 2023 van 17:30 tot 21:00.

Meer kerstcadeau inspiratie nodig? Die vind je hier