Vondelpark/3 in Amsterdam

In de categorie hier moet je heen staat Vondelpark/3, in een van de mooiste gebouwen in Amsterdam bovenaan op onze lijst. Na een flinke verbouwing ziet het er binnen allemaal piekfijn uit en man, o man wat hebben ze een fijn terras. Op dit terras kun je heerlijke wijntjes slobberen mét uitzicht op het Vondelpark.

Het is de beste plek om in de zomer neer te strijken als je even geen zin hebt in een kleedje met picknickmand. Voor je gevoel zit je midden in het park maar dan comfortabeler! De gezelligheid ontbreekt in ieder geval niet net als het goed gehumeurde personeel. Het mag gezegd: Vondelpark/3 heeft een ontzettend fijne service. De toplocatie doet daar nog een schepje bovenop en dan hebben we het nog niet eens over het interieur gehad. Want ja: marmer, koperen lampen en chesterfields zijn een prima combinatie.
vondelpark3
Eet ook wat…
Want de traditioneel Hollandse kaart is niet gek maar wel altijd goed! Voor iedereen staat er een favoriet gerecht op en de borrelhappen zijn verrukkelijk! Garnalenkroketten zijn mijn lievelings maar de geitenkaaskroketten met basilicummayonaise, de truffelchips en de eendenloempia’s gaan er ook goed in. De gerechten worden gemaakt van verse, lokale en verantwoordde producten.

Partijtje?
Daarvoor is Vondelpark/3 perfect! Er zijn verschillende ruimtes waar je grote of kleine feestjes kunt vieren. In de zomer én in de winter. Zomer’s kun je op het grote terras in de zon proosten en in de winter blijf je lekker binnen, maar wel met een prachtig uitzicht door de grote raampartijen. Het is zo’n plek waar je je thuis voelt maar dan net iets bijzonderder… sprookjesachtig zelfs. Ik vierde er mijn dertigste verjaardag en kan je vertellen: het was TOP!

vondelpark3

vondelpark

Vondelpark/3, Amsterdam

Lees ook: de beste terrassen in Amsterdam.