Twijfel je over je relatie? Zo kom je erachter of je de ware bent!

Merk je dat je relatie niet helemaal lekker loopt? En twijfel je over de oprechtheid van je partner? Dan zou je eens met een  therapeut, paragnost of medium kunnen praten. Zij kunnen je helpen met het krijgen van antwoorden op vragen die je ’s nachts wakker houden.

Vooral als je spiritueel bent, kan het helpen om iemand te raadplegen die werkt met energieën en visioenen.

Werp een blik op de toekomst met behulp van een paragnost of medium

Elke relatie kent pieken en dalen. Dat hoort erbij en daar is niets mis mee. Soms kom je echter op een punt, waarop je niet meer zo zeker bent van je relatie. Is hij of zij de ware? Ziet hij of zij jou nog wel als de ware? En heeft jullie relatie nog een toekomst?

Neem bij twijfel geen overhaaste beslissingen. Bespreek je problemen met vrienden en familie, een therapeut of praat eens met een paragnost of medium. Zij kunnen beelden uit het verleden, het heden en visioenen zien. Elk persoon heeft een andere werkwijze, maar vaak zien zij beelden aan de hand van bijvoorbeeld een foto of ervaren zij een bepaalde energie.

Stel de vragen die je bezighouden. De antwoorden op deze vragen, kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk je relatie aan de hand van orakelkaarten

Een goede manier om inzicht te krijgen in je huidige relatie en de toekomst, is door kaartleggen. Aan de hand van de getrokken kaarten weet je beter hoe je op de huidige situatie kunt inspelen en waar je in toekomstige situaties rekening mee kunt houden.

Veel mediums en paragnosten werken met kaartleggen. Zij doen dit met orakelkaarten. De kaarten worden geschud, waarna je de vragen stelt waarop je graag een antwoord wil. Hier worden vervolgens kaarten uit getrokken en kunnen antwoorden worden afgelezen.

Er zijn verschillende systemen, wanneer het gaat om kaartleggen. Wil je liever niet naar een medium of paragnost? Kaartleggen kun je ook zelf leren!

Praten met een paragnost of medium kan fijn zijn

Wanneer we met bekenden of vrienden over onze relaties praten, worden er allerlei goedbedoelde adviezen en meningen uit de kast getrokken. Vaak is dit wel het laatste waar we op zitten te wachten. Het kan dan ook prettig zijn om eens met een paragnost of medium te praten.

Zij kunnen je zowel helpen met het verkrijgen van de nodige antwoorden, als een luisterend oor bieden. Een gesprek met een medium of paragnost is ongedwongen en zonder oordeel. In veel gevallen is dit prettiger, dan wanneer je je hart lucht bij een bezorgde vriend of vriendin.

Vind je de drempel om een paragnost te bezoeken te hoog? Probeer eens een paragnosten chat en bespreek al je vragen online.