Ben jij een schorpioen? Dan herken je dit vast en zeker

De energie van de schorpioen is sterk aanwezig deze maand en dat voel je. Schorpioenen zijn sowieso aanwezig en intens. De eerste indruk van een schorpioen kan koel, afstandelijk en hard zijn maar er gaat altijd heel veel in de schorpioen om. Ze zijn mysterieus, gepassioneerd, hebben een sterke wil en geven nóóit op. Zo gedreven als ze zijn, laten ze dit nimmer altijd aan een ander zien. Ze zijn in staat om veel te bereiken maar houden daarbij niet altijd rekening met mensen om zich heen.

Schorpioenen krijgen meestal wat ze willen, ze zijn nieuwsgierig, eager to learn, standvastig en ze houden van aandacht. Ze zijn altijd zoekende, houden niet van oppervlakkigheid in het leven en hebben daarom een spirituele kant. Alles wat je niet kunt verklaren is voor de schorpioen interessant. Saai moet het leven absoluut niet zijn… zo zien ze er ook niet uit. ‘S ochtends trekken ze alles uit de kledingkast om er mooi uit te zien. Dress to kill! en kill to get what they want… want zo is het dan ook weer: schorpioenen kunnen jaloers en bezitterig zijn.

In de liefde
Schorpioenen zijn enorm gepassioneerd maar daardoor niet altijd de makkelijkste in een relatie. Ze kunnen lief zijn maar ook extreem bazig. De wil van een schorpioen is wet. In bed zijn ze wild en vurig! In principe zijn ze in staat om elke man te verleiden…

Op de werkvloer
Zoals we al zeiden: de schorpioen werkt graag hard en wil doelen bereiken. Ze hebben een enorme drive en dit kan niet iedereen bijbenen. Schorpioenen kunnen in een team werken maar gaan altijd harder dan de rest. Daarom is het best lastig samenwerken, vooral omdat de schorpioen mensen die niet dezelfde ambities hebben, alleen maar in de weg staan.