Raak nooit meer sokken kwijt met Qnoop

Het lijkt wel alsof al onze wasmachines op een sokken dieet leven. Het ene moment heb je nog een prachtig setje sokken, maar na een wasbeurt is er miraculeus eentje verschwunden.  Gelukkig hebben wij een oplossing gevonden; Qnoop! 

Er zijn niet veel dingen op deze wereld waar wij over mogen klagen. Maar als er iets wel op ons lijstje staat, is het wel het kwijt raken van sokken. Hebben we net een mooi nieuw setje aangeschaft (check deze cuties!), raken we de wederhelft kwijt! Net toen wij onze sokken de deur uit wilde gooien en blootvoets door het leven wilde gaan, was daar onze redder in nood; Qnoop.

Qnoop is een Amsterdams sokken merk. Met, je raadt het niet, knoopjes! Hoe simpel kan het zijn hoor ik je denken. En zo simpel is het ook. Aan een sok zit een knopje, aan de ander een lusje en zo kan je ze dus niet meer kwijt raken. Goed nieuws toch? Maar geloof me, het kan nog beter.

De missie van Qnoop is namelijk om bewustzijn te creëren voor het dragen en kopen van duurzame producten. Je kunt je misschien wel voorstellen hoe slecht het is, om telkens maar weer nieuwe sokken te moeten kopen omdat je wasmachine monster ze heeft opgegeten. Niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

En wat gekke Trump ook zegt, het milieu is potverdikkie super belangrijk! Gelukkig kan je deze knapperds gewoon geheel schuldloos dragen. De sokken zijn namelijk van 100% organic katoen en zelfs het knoopje is van bio-afbreekbaar materiaal. Oh en hebben we al verteld dat ze er ook nog eens super leuk uitzien? Dubbel score!

web_Qnoop3

web_Qnoop7

17505144_820861991400434_8267271990561010217_o

web_Qnoop9

 

Lees ook: Klaar met strijken? Deze bizarre wastruc voorkomt kreukels