Numerologie: dit zegt je huisnummer

Onbewust heb ik altijd al over mijn huisnummer nagedacht. Als kind woonde ik op nummer 79, een fijn getal en later heb ik op 27, 14 en 1-A gewoond. Totdat we op nummer 74 terecht kwamen. Back to the seventies. Het nummer van het huis waar je woont zegt iets over de energie van het huis en de bewoners zelf. Getallen zijn verbonden met energiefrequenties. Wat zou jouw huisnummer betekenen?

Nummer 1
Staat in het zonneteken van de leeuw. Mannelijkheid, trots, dominantie en drama gaan samen met dit cijfer. Maar ook luxe!

Nummer 2
Is verbonden met het maanteken Kreeft, huiselijk, zorgelijk, emotioneel en gevoelig. Mensen in een 2 huis kunnen heel goed bij elkaar horen.

Nummer 3
Op nummer drie staan huiselijk geluk, optimisme, reislustigheid en spirituele rijkdom voor de deur.

Nummer 4
Vernieuwend, kunstzinnig en communicatief vaardig. Op nummer vier gebeuren soms onverwachtse dingen.

Nummer 5
Bij nummer vijf ervaar je een bruisende, levendige energie. Er is veel gezelligheid in huis.

Nummer 6
Mensen die op nummer zes wonen zijn betrokken, leven in harmonie en hechten veel waarde aan vriendschap. Ze gaan voor zekerheid in het leven.

Nummer 7
Op nummer zeven vind spirituele ontwikkeling plaats en wordt intuïtie bevorderd. Het is een plek om te vluchten in dromen of verslavingen.

Nummer 8
Op nummer acht zit je goed als je carrière wilt maken! Vol ambities en discipline.

Nummer 9
Hier leer je jezelf kennen en voor jezelf opkomen. Het is een plek waar je tot actie komt op een positieve maar ook op een ongeduldige, egocentrische manier.

Nummer tien
Dit nummer staat voor innerlijke transformatie, je dringt door tot de kern. De onderste steen zal boven komen en onbewuste prosessen worden bewust.

Nummer elf
Op deze plek ontwikkel je meer zelfvertrouwen, een sterke intuïtie en wie weet ook wel paranormale gaven!

Nummer tweeëntwintig
Op deze plek werk je samen aan iets moois, hier komen talenten samen om een hoger doel te bereiken. Het ideale nummer voor je kantoor!

Nummer drieëndertig
Sterke positieve vibraties zijn voelbaar op nummer drieëndertig. Het nodigt uit tot verlicht leven.

Je huisnummer herleiden naar één cijfer
Wanneer je huisnummer uit meer dan 1 cijfer bestaat tel je ze bij elkaar op totdat je uiteindelijk 1 cijfer overhoudt, bijvoorbeeld:

Je woont op nummer 74

Dat is 7+4 = 11
1+1 = 2
Je woont in een 2 huis