NOX Amsterdam, charmante sieraden voor aan het kerstdiner

Ho, ho, ho ‘ns even. Ook al gooit mr ‘C’ dit jaar veel roet in het eten, het kerstdiner gaat er in veel huishoudens gewoon gezellig – in aangepaste vorm – komen. En als je het doet, doe het dan goed. Want als er één moment in het jaar is waarop je je flink kan uitdossen, dan is het wel tijdens het tafelen met Kerst. Uitdossen met fashionable items en wie weet met eyecatching oorbellen (hallo leuk kerstcadeau) van NOX Amsterdam. Vleiende complimenten verzekerd!

Kerstige oorversiering dankzij NOX Amsterdam

Een tijdje terug lieten we je al digitaal kennismaken met sieradenontwerpster Nathalie van der Meer en haar mini: het new-in-town sieradenlabel NOX Amsterdam. Korte opfrisser. Verwacht statement sieraden waar kleurrijke (eerlijke) edelstenen en hydroquarts in the lead zijn. Bold design. Rijk kleurenpallet. Sprekende vormen. Een drie-eenheid waarmee elk sieraad een waar (fashion) statement wordt.

Met de Kerst in zicht heeft Nathalie haar tweede collectie gelanceerd. Eén waar de klasse wederom van afspat. Knap, knapper, knapst. Oorbellen die je laten stralen, zodra je een glimp van jezelf in de spiegel opvangt. En mocht je nu na het zien van een sneak peek van de sieradencollectie zoiets hebben van ‘hoe weet ik welk type oorbel mij het mooist staat?’, dan heeft Nathalie nog een tip voor je: “Zorg dat de lengte van de oorbel correspondeert met de bovenste hoek kaaklijn én de kleur past bij de huidteint en de ogen, dan zit je vrijwel altijd goed.”

NOX Amsterdam collectie winter 2020NOX Amsterdam collectie winter 2020 NOX Amsterdam collectie winter 2020 

NOX Amsterdam

Prijzen van de nieuwe collectie variëren tussen de €59,- en €149,-