Deze nieuwe maan is een intense en onrustige nieuwe maan

De nieuwe maan staat in Stier. Een nieuwe maan kondigt een nieuwe fase aan en is een mooie tijd om iets nieuws te beginnen. Deze maan is bijzonder, want na zeven jaar zorgt de krachtige invloed van Uranus ervoor dat de Ram plaats moet maken voor de energie van de stier. Dit merkt iedereen.

Uranus is de planeet van revolutie, het onverwachtse, innovatie en nieuwe ideeën. Het is een tijd om grenzen te verkennen en open te staan voor het onbekende. Omdat de stier staat voor een rustige, tevreden energie is het ook het juiste moment op doelen na te streven. Als je een start maakt, ga je door. Er komt ruimte voor nieuwe patronen in jouw leven. Dit kan op het gebied van relaties, wonen, werk of spiritualiteit. Allemaal gebeurtenissen die jouw leven op z’n kop zetten maar als je het goed aanpakt, kom je er altijd beter uit.

Vertrouw op je intuïtie
Meer dan ooit weet jij wat je wilt bereiken maar je had niet verwacht dat dingen zo plotseling zouden gebeuren. Hierdoor heb je geen tijd om over verandering na te denken en moet je vertrouwen hebben in het lot. Deze lotselinge veranderingen in jouw leven brengen veel heftige emoties met zich mee. Onrust, verdriet, angst, woede… op dit moment is het ‘alles of niets’. Je kunt niet langer doorgaan en je kop in het zand steken, sommige dingen vreten aan je. Of dit nu een slopende relatie, een energie vretende baan of een onrustig huis is. Volg je intuïtie want ook in roerige tijden heeft deze het vaak bij het juiste eind. Verbreek een relatie die niet meer werkt, stop met je werk als je het veel energie kost… het draait allemaal om knopen doorhakken.