De mooiste zomerjurkjes voor vrouwen in verwachting

Positiekleding is tegenwoordig meer dan een jutezak met twee armgaten. Tegenwoordig mag je als vrouw in verwachting gelukkig nog steeds mooie kleren aan. Wij hebben alvast de mooiste zomerjurkjes voor je op een rijtje gezet.

Bye bye bloemetjes gordijnen en katoenen tenten. Vandaag de dag kan je als zwangere vrouw nog steeds je innerlijke fashionista tevreden houden. Steeds meer winkels begrijpen dat ook vrouwen in verwachting nog steeds leuk voor de dag willen komen. Halloo we mogen dan wel een kind in ons buik hebben, maar daarmee zijn we niet ineens ons fashion gevoel kwijt!

Omdat wij bij Enfait dit begrijpen, zijn wij opzoek gegaan naar de mooiste zomeroutfits. Van lang en luchtig tot lijf-kussend en sexy. Deze zomer stelen vrouwen in verwachting de show met meer dan alleen hun prachtige buik.

Pietro Brunelli

Deze katoenen blouse dress is ideaal voor naar je werk met een stel pumps, of gewoon lekker met een stel sneakers eronder.

P0K29F00C-K11@14

Pietro Brunelli  €154,95

Topshop;

Wij waren blij verrast toen we zagen dat Topshop ook een maternity collectie aanbiedt. Dit schattige jurkje is niet alleen mooi form fitting, maar ook nog eens stretch!

TP721M094-M11@10

Topshop €43,95

MAMALICIOUS

De naam zegt het natuurlijk al. MAMALICIOUS focust zich met name op de zwangere vrouw. Nu moet ik eerlijk bekennen dat hun oude collectie best een beetje truttig en oudbollig is. Maar dat hebben ze dubbel en dwars goed gemaakt met hun nieuwe collectie. Zoals de MLVITORIA jurk bijvoorbeeld. Zie je jezelf al dwalen door de straatjes van Toscane? *zucht*

M6429F0BB-K11@10

MAMALICIOUS €39,95

M6429F0BI-A11@12

MAMALICOUS €49,95

Paulina

Weer zo’n lekker pastelkleurtje. De naam van de jurk is om lichtelijk misselijk van te worden, maar het jurkje zelf is dan wel weer om op te eten. My Little Princess is heerlijk luchtig en door de wijde mouwtjes ook niet te strak. Ideaal voor een warme zomerdag.

PC629F003-M11@10

Paulina €149,95

Zalando

Deze klassieker kan natuurlijk niet in het lijstje ontbreken. Altijd leuk en altijd goed. Lekker met een streepje en een vrolijk kleurtje en een beetje stretch. Deze jersey jurk is een topper voor je zomer garderobe. En het kleine prijsje helpt natuurlijk ook wel mee.

ZX029FA0D-G11@12

Zalando €24,95