Deze moeder van 98 is bij haar 80-jarige zoon ingetrokken om voor hem te zorgen

Er bestaat niks sterkers dan de liefde tussen een moeder en kind. Dit verhaal is een goed voorbeeld van de sterke band die er je hele leven blijft. Ada Keating, 98, was zelf nog fief genoeg om thuis te wonen. Toch is ze onlangs in een verzorgingstehuis gaan wonen, niet voor zichzelf maar voor haar 80-jarige zoon Tom.

Ada en haar man Harry kregen samen vier kinderen, Tom, Barbara, Margi en Janet, deze laatste overleed op dertien jarige leeftijd. Voordat Tom, de oudste met pensioen ging, werkte hij als schilder en decorateur. In 2016 begon hij te merken dat ouderdom had tegenslagen. Hij was niet meer in staat om op zichzelf te wonen en Ada trok gezellig met haar zoon samen in een verzorgingstehuis. Nu zijn ze onafscheidelijk, spelen spelletjes en Ada kust haar zoon iedere avond een goede nacht.

Het is ontroerend om te zien hoe hecht de band tussen de twee is. Als Ada naar de kapper gaat staat Tom voor het raam te wachten tot ze terug komt. Zeldzaam is de situatie ook: hoe vaak komt het voor dat een moeder haar zoon overleefd en dat ze samen in een verzorgingstehuis belanden?

Ada: “Het moederen stopt nooit.”

3

4

5

7

8

Lees ook: zo organiseer je een stijlvolle borrel voor de hele familie!