Dit is waarom paaseieren zoeken júíst voor volwassenen goed is

Opeens is het voorbij. Paaseieren zoeken. In ieder geval is er niemand die ze voor jou verstopt en dat vind je stiekem best wel jammer. Soms wil je gewoon weer kind zijn en even helemaal niets moeten? Gewoon lekker doelloos ronddwalen in de tuin op zoek naar verstopte paaseieren?

Dat dachten wij! Ouderwets paaseieren zoeken is goed voor je creativiteit en vindingrijkheid. Het is opwindend en spannend om op zoek te gaan naar kleine verassingen. Bovendien ben je lekker bezig in de buitenlucht en in plaats van paaseieren kun je ook miniatuurparfums verstoppen of flesjes speciaalbier. Het hoeft niet volgens de boekjes maar chocolade is natuurlijk wél heel lekker.

Miniatuurparfums zoeken
Dit is echt iets voor vrouwen, een geurige zoektocht! Wie de geur vindt kan hem testen en uiteindelijk ook kopen. Ideetje ladies?

Beeld via: Sephora

Beeld via: Sephora

Paaseieren zoeken
Natuurlijk is het zoeken van traditionele paaseieren net zo leuk. Mijn lievelingseitjes zijn van de hema: crispy melk. GODDELIJK!
paaseieren
Crispy melk paaseitjes, €2 Hema

Speciaalbiertjes voor de mannen
Als het lekker weer is, kun je als mannen onder elkaar op zoek gaan naar het lekkerste speciaalbiertje. HOE LEUK IS DAT?

biertjes